January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vremea azi, 15 ianuarie. Temperaturile, peste normalul perioadei în majoritatea zonelor țării

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roZiua de sâmbătă ne aduce vreme frumoasă și mai caldă decât ar fi normal în majoritatea zonelor. Doar prin centru și la munte, apar 2…3 fulgi de zapadă, iar vântul continuă să sufle cu putere în zona montană înaltă și în Moldova.

Maximele pleacă de la zero grade în depresiuni și ating 9 grade prin sudul țării.
În Dobrogea și în Bărăgan se mai incãlzeste puțin față de vineri și o să avem o zi insorită, cu vânt activ și 7..8 grade dupã prânz. Urmează însă o noapte mai rece decât noaptea trecutã, cu -4 grade în zona Bărăganului.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, găsim vreme bunã, soare, câțiva nori și temperaturi ridicate pentru o zi de ianuarie. Maximele ajung pe la 8 grade, dar vântul mai are unele intensificări pe parcursul zilei.
În jumãtatea nordică a Moldovei și în Bucovină vântul suflă tare și ajunge la viteze de 75…85 Km/h. Norii apar destul de rar; vremea se menține caldă pentru acest moment al anului și temperaturile urcă pană la 7 grade. La noapte se face mai frig decât în noaptea trecută și minimele ajung la -6 grade.
În nordul Transilvaniei și în Maramureș apar ceva înnorări, iar în zonele înalte e posibil sã fulguiască trecător. Ziua va fi mai caldă decât cea de vineri, dar noaptea aduce un aer rece și panã la -9 grade în termometre.
Atmosfera se dezmorțește sâmbătă și în zonele vestice. Se arată soarele și temperaturile ajung pe la 4…5 grade. Peste noapte se lasă ceață și se face mai frig: vor fi în jur de – 6 grade în zonă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

În Transilvania se anunță o zi destul de mohorată, cu ninsori slabe, trecãtoare și un vânt puternic în zonele de munte. Pe creste vor fi rafale de peste 90..110 Km/h și vântul va spulbera zăpada depusă. La noapte, în depresiuni o să fie ger și se vor atinge -12 grade Celsius.
În Oltenia ne așteaptă o zi destul de placută, cu soare și atmosferă de început de primavară. Maximele ajung pe la 7…8 grade, iar vântul se intensifică din când în când.
Și în ținuturile sudice prindem vreme frumoasă. Norii apar destul de rar și se face mai cald decât ar fi normal la această dată. Temperaturile urcă panã la 8..9 grade Celsius.
Vremea în București
În București, sâmbătă, se aratã soarele și se încălzește treptat. Vineri am avut 6 grade, sâmbătă maxima ajunge pe la 9 grade. Se răcește însă pe timpul nopții apare ceața și temperatura coboară până la -5 grade.
Vremea la munte
La munte, temperaturile scad față de ziua trecută. Mai vin câțiva fulgi de zăpadă, îndeosebi în masivele estice, iar în zona înaltă din Carpații Meridionali și Orientali vântul sufla tare, cu peste 90…110 KM/h și spulberă zăpada depusă.
Vremea la noapte
Pe timpul nopții, vântul se domolește, dar se face mai frig, iar în depresiuni se instalează din nou gerul. Temperaturile coboară panã la -12 grade la Miercurea Ciuc și ajung la -1 grad pe litoral și în sud-vestul țării. Nu sunt anunțate precipitații, dar spre dimineață o s avem ceață și condiții de burniță, mai ales în zonele vestice.
Cum va fi vremea duminică
Duminică în vest, nord-vest și centru, ne așteaptă o zi destul de mohorâtă, cu ceață persistentă în unele zone. Pe aici se răcește și temperaturile ajung la valori mai potrivite pentru data din calendar. În rest, va fi în continuare mai cald decât ar trebui și o să avem vreme destul de bună, un pic de ceață dimineața și soare cu nori mai târziu. Amiaza ne aduce temperaturi de la -2 grade în Crișana și Maramures, până la 8 grade în Oltenia și în dealurile Munteniei.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.