January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Președintele Serbiei, reacție dură la adresa guvernului australian, în cazul Djokovic: Este nevoie de toate astea?

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roTenismenul sârb Novak Djokovic este la un pas să plece forțat acasă, din Australia, și să nu mai poată juca timp de trei ani la Australian Open.

Duminică, Curtea Federală din Melbourne îl va audia pe Djokovic, pentru a decide dacă viza rămâne suspendată sau nu.
Dar, pentru a evita acest lucru, atât tenismanul cât şi avocaţii săi duc lupte intense în acest weekend cu autorităţile de imigraţie. Deocamdată Djokovic este reţinut, din nou, într-un hotel din Melbourne.

După ce autorităţile australiene i-au anulat viza pentru a doua oară, Novak Djokovic a fost din nou intervievat de oficialii de la Imigrări. La finalul audierilor s-a convenit ca tenismenul sârb să fie iar reținut formal de autorități până când cazul său va fi finalizat. Sportivului i-a fost însă permis să petreacă timp cu avocaţii săi, care între timp au depus noi documente la Curtea Federală a Australiei, o instanță superioară care va judeca de urgenţă dosarul Djokovic în acest weekend.
Viktor Troicki, pritenul lui „Nole”: „Djokovic este foarte puternic din punct de vedere mental. Se pregăteşte pentru un nou proces împreună cu avocații săi, pregătesc audierile cu noua instanţă. Sper că va avea în continuare şansa să joace, dar după cum arată lucrurile în acest moment, autorităţile australiene complică lucrurile și le fac mai incerte și cu adevărat dificile”.
O audiere la Curtea Federală a Australiei a fost anunţată pentru mâine dimineaţă, la ora locală 9 şi jumătate.
Dacă apelul lui Djokovic va avea succes, acest lucru i-ar permite să participe la turneul Australian Open, care începe luni. În caz contrar, riscă deportarea.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cristian Tudor Popescu, jurnalist: „Faptul că acești avocați, ciurda asta de avocați ai lui continuă să încerce să-i obțină viza este deja grotesc. Accentuează ceea ce am să spun că se numește lașitate din partea lui Novak Djokovic”.
80% din publicului australian îl doreşte pe jucătorul sârb afară din țară, potrivit unui sondaj cerut de guvern.
În schimb, președintele Serbiei a acuzat guvernul australian de “hărțuirea” și “torturarea” jucătorului de tenis.
Aleksandar Vucic, preşedintele Serbiei: „Dacă aţi vrut să-l împiedicaţi pe Djokovic să câștige al 10-lea trofeu la Melbourne, de ce nu l-ai trimis înapoi imediat? De ce nu i-ați spus că este imposibil să obții o viză în țara voastră? De ce îl hărțuiţi și îl persecutaţi? Nu numai pe el, ci și pe familia lui și întreaga sa națiune, care este o națiune liberă și mândră. Este nevoie de toate astea pentru a câștiga nişte alegeri?”.
Djokovic are programat primul său meci la Australian Open luni seara.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.