January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mii de hinduşi s-au scăldat în Gange, în timpul unei sărbători religioase. Pericol uriaș de infectare cu Sars-CoV-2

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roÎn India a început o importantă sărbătoare religioasă, care nu-i ţine departe pe credincioşi, în ciuda creşterii numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19.

Devotaţi, mii de hinduşi s-au scăldat în apele fluviului Gange pentru a se spăla de păcate, aşa cum le cere tradiţia.
Încă de la primele ore ale dimineţii, pelerinii hinduşi au intrat în apa considerată sfântă, chiar dacă afară erau aproximativ 10 grade Celsius. Oamenii vin din toată India. Sunt convinşi că apele sacre ale Gangelui le vor ajuta sufletele să atingă Moksha, eliberarea din ciclul nesfârşit de renaştere şi moarte.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Anul trecut, acelaşi eveniment religios a dus la un val uriaş de infectări cu virusul Sars-Cov-2. Autorităţile sanitare se tem că istoria se va repeta. Deşi au cerut ca festivalul să fie anulat, guvernul indian a dat undă verde organizării, spunând că regulile de siguranță vor fi respectate.
Localnic: „Eu mă plimb peste tot pe aici şi le spun oamenilor să se protejeze de acest virus şi să poarte mască”.
Localnic: „Fac un apel către toţi oamenii să fie atenți pentru a pune capăt odată acestei boli în toată lumea. Cei care nu s-au vaccinat anti-COVID ar trebui să facă acest lucru”.
Dar, chiar şi în prezenţa poliţiştilor, protocoalele sanitare au fost ignorate.

Reporter: „Nu ţi-e teamă că te vei infecta cu coronavirus?”Indian: „Nu mi-e frică de asta”.Reporter: „De ce?” Indian: „Cred că e o boală din trecut şi nimic mai mult”.
Însă datele oficiale arată cu totul altceva. Alimentate de varianta Omicron, infecțiile cu coronavirus cresc rapid în toată India. Peste 264.000 de cazuri noi au fost semnalate la nivel naţional în ultimele 24 de ore.
Evenimentul religios din India se va încheia peste aproape o lună şi jumătate.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.