January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Doi bărbați, cu arma înt-un taxi din Timișoara

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVictor Stroe lei

Doi bărbați au fost prinși sâmbătă cu o armă într-un taxi din Timișoara.
Potrivit IPJ Timiș, politiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, într-un taxi, doi bărbați manevrează o armă.

Cei doi bărbați, cu vârste de 43 și 53 de ani, au fost identificați și urmează să fie sancționați cu amendă cuprinsă între 2001 și 5000 lei, pentru portul și folosirea armelor neletale în locuri publice.

De asemenea, polițiștii au confiscat arma.

Surse judiciare susțin că este vorba de o armă de tip airsoft, nesupusă autorizării.

(sursa: Mediafax)


Doi bărbați au fost prinși sâmbătă cu o armă într-un taxi din Timișoara.


O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat sâmbătă la prânz pe un drum județean din Brăila.


Un turist care făcea singur o drumeție a fost găsit mort sâmbătă în Munții Călimani. Potrivit salvamontiștilor, acesta este al doilea turist solitar mort în ultimele trei zile.


 28 de pacienți cu afecțiuni ortopedice au ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad în noaptea de vineri spre sâmbătă.


Un vulcan subacvatic din Pacificul de Sud a erupt sâmbătă, declanşând o avertizare de tsunami pentru mai multe ţări insulare.


84 de orașe și peste 368 de comune se află pe lista cu localități a căror incidență COVID este egală sau mai mare de 3 la mie, potrivit autorităților. Ciurila din județul Cluj rămâne localitatea cu cea mai mare rată de infectare din țară.


Fostul premier Ludovic Orban susține că România poate să scape de dependența de gazul rusesc și să-și asigure consumul din producția internă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro


Vântul foarte puternic a adus numeroase resturi pe șoselele din Moldova, avertizează reprezentanții CNAIR. Este vorba despre elemente rutiere, crrengi rupte și porțiuni de acoperiș.


Echipele Salvamont România au avut 58 de misiuni de salvare într-o singură zi. 65 de persoane au fost salvate, una a murit, iar 29 de turiști au ajuns la spital.


Salariații din învățământ vor intra în grevă de avertisment miercuri, 19 ianuarie, anunță Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”.


Medicul Amin Zahra le solicită oamenilor să respecte profesiiile. Ne dorim respectul cuvenit, să nu fim arătați cu degetul, atunci când cineva din breaslă greșește, spune Zahra.


Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Naționale. Este o zi în care ne exprimăm respectul pentru toți creatorii care au contribuit la istoria culturii române, Ziua Culturii Naționale ne reamintește cine suntem, a spus prim-ministrul României.


În ultimele 24 de ore în România au fost diagnosticate peste 10.000 de cazuri noi de coronavirus și au fost raportate 32 de decese, dintre care trei anterioare, potrivit bilanțului provizoriu transmis de CNCCI.


Cu nici trei săptămâni în urmă, un caz tras la indigo cu tragedia produsă joi, în Sectorul 1 al capitalei, în care un polițist a accidentat mortal o fată de 13 ani, s-a petrecut în localitatea Agnita, din județul Sibiu.


Medicul Octavian Jurma nu este de acord cu măsurile luate de autorități înainte de valul cinci al pandemiei, școlile și certificatul verde fiind principalele puncte slabe în fața Omicron. Pe adulți nu-i deranjăm, de copii nu ne îndurăm, este concluzia specialistului.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.