January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bilanț coronavirus în România, 15 ianuarie. Am trecut de pragul de 10.000 de cazuri noi

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGrupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru sâmbătă, 15 ianuarie 2022, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 10.062 cazuri de infectări cu coronavirus şi 29 de decese.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că până sâmbătă, la ora 10:00, s-au înregistrat peste 10.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 32 de decese, dintre care 3 anterioare.

În Bucureşti, incidenţa a urcat la 4,62 la mie.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 15 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 10.062 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 32 de decese, dintre care 3 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

OMS, despre riscurile variantei Omicron
Varianta Omicron a COVID-19 este periculoasă – şi în special pentru cei care nu au fost vaccinaţi împotriva bolii, a avertizat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit The Guardian.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a precizat că uriaşa creştere globală a cazurilor este determinată de Omicron, dar a insistat că nu ar trebui să ne predăm în faţa ei. „În timp ce varianta Omicron provoacă o boală mai puţin severă decât Delta, ea rămâne periculoasă, în special pentru cei nevaccinaţi”, a spus directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă. 
El a continuat: „Nu trebuie să permitem acestui virus să circule sau să fluturăm steagul alb, mai ales când atât de mulţi oameni din jur rămân nevaccinaţi. În Africa, peste 85% din populaţie nu a primit o doză de vaccin. Nu putem pune capăt fazei acute a pandemiei decât dacă nu reducem acest decalaj”. 
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.