January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Viza lui Novak Djokovic a fost anulată de ministrul Imigrației din Australia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roViza lui Novak Djokovic a fost anulată de ministrul Imigrației din Australia, ridicând și mai multe îndoieli cu privire la participarea sa la primul Grand Slam al anului, transmite CNN.    

Ministrul Alex Hawke a spus că a luat decizia ţinând cont de interesul public.
“Mi-am exercitat astăzi puterea conform secţiunii 133C(3) din Legea Migraţiei pentru a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovici pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că era în interesul public să procedez astfel.

Această decizie vine după ce Curtea Federală a decis la 10 ianuarie 2022 anularea unei hotărâri prealabile din motive de echitate procedurală.
În luarea acestei decizii am luat în calcul cu atenţie informaţii oferite de Departamentul de Interne, Poliţia de Frontieră şi de domnul Djokovici.
Guvernul Morrison este dedicat ferm protejării graniţelor Australiei, în special în ceea ce priveşte pandemia de covid-19.
Le mulţumesc reprezentanţilor Departamentului de Interne şi Poliţiei de Frontieră, care muncesc în fiecare zi pentru a servi interesele Australiei în condiţii din ce în ce mai dificile”, este comunicatul semnat de Hawke.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Nole a rămas din nou fără viză, anulată de autoritățile federale australiene pentru a doua oară în decurs de o săptămână.
Unul dintre posibilele motive ar putea fi faptul că Djokovic a minţit în formularul de intrare, în privinţa călătoriilor în alte ţări înainte de sosirea la Melbourne.
Avocații tenismenului sârb intenționează să facă apel în instanță, însă nu se știe încă dacă tribunalul mai are timp să dezbată această speță înaintea startului oficial al Australian Open.
În Melbourne este, deja, vineri seară, iar primele meciuri ale turneului sunt programate pentru luni. Așadar, chiar dacă Djokovic ar primi înă un verdict favorabil în instanță, sportivul ar putea pierde prin neprezentare primul meci al competiției și va fi eliminat.  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.