January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat din Bistrița a dispărut în mod misterios de pe 5 ianuarie. ”Parcă l-a înghițit pământul”

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCăutări disperate în județul Bistrița-Năsăud. Un bărbat de 40 de ani a plecat din gospodăria din localitatea Cușma, iar de zece zile familia nu mai reușește să dea de el.  

În ziua dispariției a spus că merge să-și viziteze una dintre surori, însă n-a mai ajuns la destinație. Oamenii se gândesc la ce e mai rău, însă rudele speră la o minune.
Bărbatul locuia împreună cu părinții, după ce s-a despărțit de mai mult timp de femeia cu care are un copil de 14 ani. Omul a plecat din gospodărie pe 5 ianuarie, dimineața, cu gând să-și viziteze o soră. Însă nu a mai ajuns la destinație.

Părinții au început să se îngrijoreze când au văzut că se face seară și fiul lor nu se întoarce acasă.
Ion Fierar, tatăl: ”Am zis că a veni de pe undeva și nu a mai venit, tot satul, majoritatea din sat care au putut să îl caute, l-au căutat în jurul ăsta nu știu câți km pătrați, au golit și barajul nimic, nimic, parcă l-a înghițit pământul”.
Silvia Lacătuș, mama: ”Mai mergea la un vecin, la o poveste sau la televizor și statea cam două, trei ore, să nu vină- niciodata, nu l-am supărat, nu i-am gresit cu nimic, nu știm ce să mai facem și unde să mergem, că l-au căutat 100 de oameni”.
Îl caută în fiecare zi zeci de oameni
În ziua dispariției, bărbatul a fost surprins de o cameră de supravghere pe drumul către locuința surorii. În încercarea de a-l găsi, a fost golit și un baraj de la o hidrocentrală din zonă, dar fără niciun indiciu.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Oana Lacătuș, soră: ”Nu a avut telefon, a plecat de acasă, a anunțat pe mama că pleacă la sora mea, nu a ajuns nicăieri, nu-i de găsit, nu îl putem găsi, parcă a intrat în pământ”.
Viorica Nut, soră: ”Zilnic l-am căutat atâtea zile, câte 50 de oameni prin păduri, am dat drumul la baraj, noaptea eram în pădure și îl căutam peste tot, pe ape, pe hotare, nu mai știm unde să îl căutăm”.
Vecin: ”Nu știm unde ar putea să fie, să dea Dumnezeu să îl găsim”.
Crina Sârb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița Năsăud: ”Polițiștii de la Investigații Criminale au dispus măsura căutării la nivel național a bărbatului”.
Ultima dată când a fost văzut, bărbatul purta blugi albaștri, cizme de cauciuc negre, o geacă neagră și căciulă neagră. Oricine poate oferi informații despre el este rugat să sune la 112.
 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.