January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Trei jucători de la Australian Open, complet vaccinați, s-au plâns de dureri în piept și dificultăți de respirație. Organizatorii turneului dau vina pe calitatea slabă a aerului

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Toți jucătorii de tenis care participă în prezent la turneul profesionist de tenis din Australia au fost complet vaccinați. Totuși, numărul 22 mondial a fost văzut părăsind terenul și abandonând meciul în timp ce părea sî aibă  dificultăți respiratorii. Nikoloz Basilashvili a declarat echipei sale că la fiecare lovitură îi lipsește aerul, potrivit Free West Media.

Colin Fleming, comentator pentru Stan Sport, a descris simptomele lui Basilashvili ca fiind “foarte îngrijorătoare” și a adăugat: “Dacă simți că nu poți respira adânc la acest nivel și la această intensitate, este o problemă”.

Site-ul de tenis OpenCourt a afirmat că Basilashvili “s-ar putea să se fi recuperat de la Covid”, dar acest lucru nu a putut fi verificat.

În schimb, contracandidatul său Stefanos Tsitsipas a dat vina pe căldură, nu pe Covid, pentru abandonul lui Basilashvili, într-un interviu acordat Tennis World USA: “Uneori este un pic prea cald. Ai putea prăji un ou pe teren, dar suntem pregătiți pentru meciuri dificile și, de asemenea, pentru emoții”. În mod clar, căldura nu i-a deranjat pe ceilalți jucători, iar unii chiar au salutat condițiile meteo de la Melbourne.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Dalila Jakupovic, care a fost nevoită să se retragă din meciul ei după ce a căzut la pământ, a declarat pentru publicația The Western Australian: “Mi-a fost foarte teamă că mă voi prăbuși. De aceea m-am aruncat pe podea, pentru că nu mai puteam să merg. Nu am astm și nu am avut niciodată probleme de respirație. De fapt, îmi place căldura. A venit din nou fizioterapeutul și am crezut că va fi mai bine. Dar punctele au fost un pic mai lungi și pur și simplu nu mai puteam să respir și am căzut pe podea”.

Nick Kyrgios, numărul 93 mondial, a avut dificultăți de respirație în cursul dimineții și s-a retras din meci cu șase ore înainte de a juca.

Bernard Tomic a trebuit, de asemenea, să ia o pauză medicală după ce s-a plâns de dificultăți de respirație în primele faze ale setului al doilea, dar a reușit să reziste. “Nu am aer. Obosesc foarte ușor”, a fost auzit Tomic spunându-i personalului medical. “Se mai plânge cineva astăzi?”, a vrut el să știe. “Nu, a fost bine”, a spus medicul.

Organizatorii panicați ai Openului Australiei dau acum vina pe “calitatea slabă a aerului”, care pare să vizeze doar unii jucători. Calitatea aerului din Melbourne este clasificată ca fiind “bună” conform standardelor internaționale.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.