January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Scandalul tarifelor la energie. Președintele ANPC a primit o factură de 2000 de lei la gaze

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPreşedintele ANPC, Mihai Culeafă, susține că a primit o factură pentru consumul de gaze naturale în valoare de 2000 de lei, iar compensarea care i s-a acordat, conform legii, a fost de doar 10 lei.  

uleafă a făcut aceste dezvăluiri într-o conferință de presă comună cu ministrul Economiei, Florin Marian Spătaru, organizată pe tema facturilor ”umflate” la energie electrică și gaze naturale.
Întrebat de jurnaliști cum arată facturile sale la curent și gaze, președintele ANPC a spus inițial că – pentru energie electrică – a trebuit să scoată din buzunar doar 140 de lei. Apoi…a precizat că factura la gaze este de 2000 de lei.

Preşedintele ANPC, Mihai Culeafă: ”Eu, personal? Da, am primit factura de energie. În jur de 140 de lei. (…) Este vorba de o factură pe o perioadă de 30 de zile cu un consum de 200 de kilowati.”
Reporter: Cum ați reușit? În timp ce foarte mulți români primesc mii de lei pe facturi la energie electrică.
Preşedintele ANPC, Mihai Culeafă: ”Am primit și eu, să știți. La gaze am primit o factură, cred că de 2000 de lei.”
Reporter: Apartamentul dumneavostră este cu două camere, trei camere..?

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Preşedintele ANPC, Mihai Culeafă: ”Nu, nu, nu este apartament, stau la curte.”
Reporter: Și ați beneficiat de plafonare, de compensare?
Preşedintele ANPC, Mihai Culeafă: ”În această factură am beneficiat eu, personal, de compensare, este vorba de 10 lei.”
Culeafă nu a precizat, însă, despre ce consum este vorba și dacă locuința unde s-a înregistrat acest consum de gaze este una mare.
Ce avere are președintele ANPC, Mihai Culeafă
 
Potrivit cele mai recente declarații de avere, președintele ANPC Mihai Culeafă are 17 terenuri și 14 clădiri. Dintre aceste clădiri, trei sunt spații comerciale, iar trei sunt case de vacanță (dintre care una la Predeal). De asemenea, el deține bijuterii în valoare de 50.000 de euro.
Președintele ANPC are în conturile bancare 400.000 de euro, 58.000 de lei și 100 de dolari. La aceste sume se adaugă și un total de 1.450.000 de lei declarați la capitolul “plasamente, investiții directe și împrumuturi acordate”.
În ceea ce privește veniturile, fostul parlamentar PNL, actual vicepreședinte ANPC, care, însă exercită atribuțiile funcției de președinte al ANPC, a declarat veniturile de 130.063 de lei aferente demnității de deputat dar și 240.000 de euro venituri rezultate dintr-un contract de închiriere.
Conform declarației de avere din octombrie 2021, Culeafă nu are nici datorii și nici nu deține pe numele său vreun autovehicul.  

 

 

 

 

 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.