January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Poliţistul din București care a accidentat mortal o fată avea permis de Marea Britanie

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPoliţistul care a accidentat mortal, joi, o fată de 13 ani, a obţinut permisul de conducere în România în 2012 şi l-a preschimbat în 2016 în Marea Britanie, fiind valabil pe bază de reciprocitate cu Uniunea Europeană.

Această informație a fost furnizată de Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.
“Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la permisul de conducere deţinut de către poliţistul implicat în evenimentul rutier de ieri, facem următoarele precizări: bărbatul a obţinut permisul de conducere în anul 2012, în România; în anul 2016, bărbatul şi-a preschimbat permisul în Marea Britanie; având în vedere Convenţia de la Viena din 8 noiembrie 1968, permisul de conducere este valabil, pe bază de reciprocitate UE”, se explică în comunicatul citat de Agerpres.

Accidentul s-a petrecut în Sectorul 1, agentul de poliţie aflat la volan accidentând două fete care traversau strada. Una dintre ele a fost transportată la spital, iar cea de a doua a murit la locul accidentului.
Potrivit purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, poliţistul, care era încadrat din 2017, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. El se afla singur în maşină.
Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.
Poliţistul care a lovit cu maşina două fetiţe a verificat starea uneia dintre ele împingând-o cu piciorul
 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

O maşină de poliţie le-a spulberat de pe trecerea de pietoni pe două fete care mergeau la scoală.
Şofer era un poliţist tânăr, angajat din 2017, care ar fi fost în misiune, potrivit şefilor lui.
Martorii au povestit însă că agentul ar fi pornit semnalele luminoase abia după impact. Cert este că pe asfalt nu sunt urme de frânare.
Un martor la accidentul în care o fetiţă a murit, lovită de o maşină a Poliţiei, susţine că poliţistul care se afla la volanul autospecialei ar fi mers la copila care zăcea pe caldarâm şi ar fi verificat dacă aceasta mişcă, împingând-o cu piciorul.
Poliţia Capitalei susţine că poliţistul s-a aplecat asupra victimei pentru a vedea în ce stare este şi că el a sunat primul la 112.
Reprezentanţii ONG-ului Luptăm pentru România au postat pe pagina de Facebook a organizaţiei un mesaj în care susţin că poliţistul aflat la volanul maşinii nu se afla în misiune.

 

 

 

 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.