January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Mamă, am plecat spre şcoală”, ultimele cuvinte ale Raisei. Altar de flori la locul accidentului şi pe trepetele şcolii unde învăţa fetiţa ucisă de maşina de poliţie

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Raisa şi Marina se duceau la şcoală în momentul în care un poliţist, care gonea, după spusele martorilor, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, le-a lovit din plin pe trecerea de pietoni. Raisa a murit la scurt timp după impact, iar la locul accidentului oamenii depun în continuu lumânări şi mesaje de durere.

Vezi și

Poliţistul care a accidentat mortal o fată şi a rănit-o pe o alta, în Bucureşti, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ancheta continuă, lacrimile curg. La locul accidentului, zeci de oameni au adus candele în memoria Raisei şi se roagă pentru familia ei şi pentru sănătatea celeilalte fetiţe, Marina.

Locul a fost împânzit cu fotografii cu fetiţa de 11 ani, ursuleţi de pluş, dar şi mesaje de furie la adresa poliţistului considerat vinovat de tragedie. 

Fetele se duceau către şcoală. Raisa îşi suna de fiecare dată mama când se ducea spre şcoală. Ceea ce s-a întâmplat şi ieri. Vestea cruntă i-au dat-o mamei cei de la magazinul din colţ. “Mama, am plecat spre şcoală”, aceasta ar fi fost ultima discuţie a fetiţei cu mama ei, conform declaraţiilor făcute de unchi.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Colegii fetelor au început şedinţe de consiliere
Martorii povestesc revoltaţi că maşina avea viteză, iar Parchetul General a confirmat că echipajul nu era în misiune. 
Unchiul mai povesteşte că fetiţa era foarte atentă. Asta e şi problema mamei, că ştia ca ea era mai sperioasă şi nu traversa oricum şi oricând. “Aştepta să se golească toată şoseaua ca să poată să traverseze, dar se pare că de ce ţi-e frică, d-aia nu scapi”, spune unchiul.
Flori şi lumânări au fost depuse şi la şcoală. Diriginta Raisei, profesoară de istorie la şcoala 192, spune că toată lumea este în şoc.  “Nu ne revenim după ziua de ieri. Era un copil vesel, care a lăsat un gol. Este pentru prima dată în 26 de ani când trecem prin acest lucru. Am aflat destul de repede de la copii. 
Încă sunt şocaţi copiii. Foarte mulţi merg deja la consiliere. Sunt revoltaţi, sunt trişti”, a povestit diriginta pentru Observator.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.