January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

EXCLUSIV. Noi imagini cu crima de la Bolintin-Vale. Ce s-a întâmplat înainte ca Nicolae să primească o pavelă în cap și să pice secerat

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Tragedia de la Bolintin-Vale, care a scos sute de oameni în stradă, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Nicolae, un șofer de maxi-taxi ce tranzita zona, a fost lovit cu o pavelă în cap și a picat secerat, după ce a încercat să prindă un individ care i-a înțepat roata microbuzului. Imaginile, filmate cu câteva secunde înainte de tragedie, pot avea impact emoțional.

Vezi și

Sunt ultimele clipe din viaţa şoferului de microbuz. Bărbatul în tricou alb aleargă pe mijlocul şoselei încercând să-i ajungă din urmă pe cei patru agresori. Un individ în geacă roşie se repede spre el. Bărbatul se fereşte, cel mai probabil, de o piatră aruncată. După ce ezită o clipă, continuă să-i urmărească, dar acelaşi individ îl loveşte din nou cu o pavelă. În secvenţa următoare, victima cade secerată. 

Bărbatul de 47 de ani ucis în Bolintin-Vale a fost înmormântat

Nicolae era şofer de maxi-taxi şi făcea curse între Bolintin Vale şi Bucureşti. Pe 9 ianuarie, agresorii i-au blocat microbuzul şi s-au urcat ca să caute “o femeie cu un copil”. Femeia îl părăsise pe unul dintre ei, iar acesta bănuia că a fugit la Bucureşti, cu microbuzul. Şoferul i-a dat jos, dar când să plece, a văzut că suspecţii i-au înţepat o roată. S-a luat după ei sperând că va prinde măcar unul, să-l dea pe mâna poliţiei.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Crima a fost scânteia care a declanşat o răscoală în Bolintin Vale. Suspecţii sunt din Răcari, judeţul Dâmboviţa, şi s-au mutat în urmă cu mai bine de zece ani la marginea oraşului. Şi-au ridicat case ilegal şi se ocupă cu infracţiuni.
Ancuţa Constantin, localnică: Oamenii au fost aduşi cu maşinile să voteze. Şi asta e de foarte mulţi ani. Asta a fost picătura care a umplut paharul.

La nivelul judeţului, prefectul nu are informaţii despre agresorii din Bolintin-Vale
Aneta Matei, prefect Giurgiu: Vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care locuiesc în acea zonă şi care fac astfel de probleme.
Doar că, de doi ani, primarul nu pune în aplicare o decizie judecătorească de demolare a două dintre case. 
Daniel Trăistaru, primarul oraşului Bolintin-Vale: Din cauza pandemiei, nu am găsit executor judecătoresc care să ne ajute să punem în aplicare. 
Azi, mascaţii au descins în locuinţele grupării interlope. Între timp, şeful poliţiei Giurgiu a fost înlocuit cu şeful Poliţiei Sectorului 1.
Ionuţ Dana, şeful IPJ Giurgiu: Vă asigur că în următoarea perioadă vom lua toate măsurile şi vom depune tot efortul pentru a asigura liniştea cetăţenilor oraşului Bolintin.
Din cei patru agresori care apar pe filmare, doar cel care a aruncat cu pavela a fost arestat pentru 30 de zile.  
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.