January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Decizia în cazul lui Djokovic se lasă aşteptată: “Dumnezeule! Cum conduceţi voi ţara? Este un dezastru”

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGuvernul australian, aflat sub presiune din cauza situaţiei legate de Novak Djokovic, a precizat, vineri, că va rămâne ferm în privinţa regulii de interzicere a intrării în ţară a persoanelor nevaccinate. Însă decizia sa cu privire la expulzarea sau neexpulzarea liderului ATP se lasă aşteptată, notează AFP.

Sârbul se antrenează la Melbourne, în speranţa că va avea şansa de a lupta pentru al zecelea trofeu Australian Open şi al 21-lea de grand slam, ceea ce ar reprezenta un record.

Apel către guvern să ia cât mai repede o decizie

Guvernul este ţinta criticilor pentru că întârzie să ia o decizie cu privire la situaţia lui Novak Djokovic Djokovic, sportiv care nu este vaccinat.

Vineri, ministrul Finanţelor, Simon Birmingham, a insistat asupra faptului că Australia nu lasă să intre pe teritoriul său decât persoane vaccinate cu schemă completă sau care au scutire medicală din motive acceptabile. “Această politică nu s-a schimbat şi vom continua să aplicăm cu rigurozitate această politică”, a spus Birmingham la postul ABC, potrivit news.ro. Senatorul independent Jacqui Lambie a făcut un apel către guvern să ia cât mai repede o decizie în privinţa lui Djokovic. “De ce continuă astfel situaţia? Alex Hawke, unde eşti? Dacă nu poţi lua o decizie în privinţa lui Novak Djokovic… Dumnezeule! Cum conduceţi voi ţara? Este un dezastru”, a spus Lambie la Nine Network, adresându-i-se ministrului Imigraţiei, Alex Hawke.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Explicațiile lui Novak Djokovic
Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, că s-a întâlnit cu un jurnalist când ştia că are Covid-19, descriind acest fapt drept o “eroare de judecată”. Însă el a afimat că nu ştia că este pozitiv atunci când a premiat copiii de la academia lui din Belgrad, la o zi după data testului său PCR. Cât priveşte declaraţia prezentată autorităţilor australiene înainte de sosirea în ţară, referitoare la faptul că nu călătorise în afara Serbiei anterior, aceasta a fost completată greşit de agentul său, a adăugat Djokovic. Liderul ATP a recunoscut că, după ce a primit rezultatul pozitiv, a participat, totuşi, la centrul său de tenis din Belgrad, 18 decembrie, la un interviu pentru L’Equipe”, deoarece “s-a simţit obligat” şi “nu a vrut să-l dezamăgească pe jurnalist”.

Sârbul ar putea fi expulzat din Australia
Djokovic spune că s-a distanţat social şi a purtat o mască, cu excepţia momentelor în care au fost făcute fotografii. El a precizat că declaraţia incorectă completată la 1 ianuarie, înainte de călătoria în Australia, a fost depusă de echipa lui în numele lui. În acelaşi timp, el a insistat că alte informaţii apărute în presă, despre faptul că el ar fi apărut în public în urma testării pozitive pentru Covid-19, reprezintă o “dezinformare”.
Novak Djokovic a câştigat luni apelul la decizia autorităţilor federale australiene de a-i anula viza de intrare în ţară. El a rămas însă în vizorul autorităţilor australiene, acestea reexaminând documentele completate de numărul 1 mondial, nevaccinat şi cu scutire medicală pentru a ajunge la Melbourne.
Potrivit presei australiane, Djokovic ar fi susţinut într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el ar fi părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania, în perioada Anului Nou.
Joi, în urma tragerii la sorţi s-a stabilit că Novak Djokovic va evolua contra compatriotului său Miomir Kecmanovic, locul 77 mondial, în primul tur la Australian Open.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.