January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cum au instaurat interlopii teroarea în Bolintin-Vale: “Au fost aduși cu mașinile să voteze” | Primarul nu le demolează casele ridicate ilegal

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roExclusiv

Filmul crimei din Bolintin Vale a fost surprins pe camerele de supraveghere. Şoferul microbuzului a fost lovit cu o pavelă în cap când încerca să prindă de unul singur un bărbat care-i înţepase roata maşinii. Crima a stârnit proteste și a reaprins conflicte vechi, nerezolvate, din comunitate. Atenţie, imaginile pe care le-am obținut în exclusivitate au puternic impact emoțional! 

Vezi și

Sunt ultimele clipe din viaţa şoferului de microbuz. Bărbatul în tricou alb aleargă pe mijlocul şoselei încercând să-i ajungă din urmă pe cei patru agresori. Un individ în geacă roşie se repede spre el. Bărbatul se fereşte, cel mai probabil, de o piatră aruncată. După ce ezită o clipă, continuă să-i urmărească, dar acelaşi individ îl loveşte din nou cu o pavelă. În secvenţa următoare, victima cade secerată. 

Bărbatul de 47 de ani ucis în Bolintin-Vale a fost înmormântat

Nicolae era şofer de maxi-taxi şi făcea curse între Bolintin Vale şi Bucureşti. Pe 9 ianuarie, agresorii i-au blocat microbuzul şi s-au urcat ca să caute “o femeie cu un copil”. Femeia îl părăsise pe unul dintre ei, iar acesta bănuia că a fugit la Bucureşti, cu microbuzul. Şoferul i-a dat jos, dar când să plece, a văzut că suspecţii i-au înţepat o roată. S-a luat după ei sperând că va prinde măcar unul, să-l dea pe mâna poliţiei.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Crima a fost scânteia care a declanşat o răscoală în Bolintin Vale. Suspecţii sunt din Răcari, judeţul Dâmboviţa, şi s-au mutat în urmă cu mai bine de zece ani la marginea oraşului. Şi-au ridicat case ilegal şi se ocupă cu infracţiuni.
Ancuţa Constantin, localnică: Oamenii au fost aduşi cu maşinile să voteze. Şi asta e de foarte mulţi ani. Asta a fost picătura care a umplut paharul.

La nivelul judeţului, prefectul nu are informaţii despre agresorii din Bolintin-Vale
Aneta Matei, prefect Giurgiu: Vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care locuiesc în acea zonă şi care fac astfel de probleme.
Doar că, de doi ani, primarul nu pune în aplicare o decizie judecătorească de demolare a două dintre case. 
Daniel Trăistaru, primarul oraşului Bolintin-Vale: Din cauza pandemiei, nu am găsit executor judecătoresc care să ne ajute să punem în aplicare. 
Azi, mascaţii au descins în locuinţele grupării interlope. Între timp, şeful poliţiei Giurgiu a fost înlocuit cu şeful Poliţiei Sectorului 1.
Ionuţ Dana, şeful IPJ Giurgiu: Vă asigur că în următoarea perioadă vom lua toate măsurile şi vom depune tot efortul pentru a asigura liniştea cetăţenilor oraşului Bolintin.
Din cei patru agresori care apar pe filmare, doar cel care a aruncat cu pavela a fost arestat pentru 30 de zile.  
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.