January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ameninţare cu bombă în mall-ul Băneasa Shopping City. SRI: “Alerta a fost falsă” | Un copil a vrut să facă o glumă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUpdate

O alertă cu bombă a avut loc, vineri seara, în mall-ul Baneasa Shopping City din București. Oamenii care se aflau în interiorul centrului comercial au fost evacuați.

Vezi și

UPDATE 22:35 – Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un copil, care a susţinut că a făcut o glumă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul şef Georgian Drăgan, a anunţat că poliţiştii au identificat persoana care a sunat, vineri după amiază, anunţând că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta Băneasa Shopping City. Acesta a precizat că este vorba despre un copil de aproximativ 15 ani, care a afirmat că a făcut o glumă. Copilul a fost chemat, împreună cu părinţii, la poliţie.

UPDATE 18.40 – Ameninţarea cu bombă la centrul comercial din Băneasa făcută vineri seară este falsă, a anunţat Serviciul Român de Informaţii (SRI).

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Ştirea iniţială
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, precum și specialiști din Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informații. “În urma unui apel la numărul de urgenţă 112 a fost sesizată prezenţa unui dispozitiv artizanal improvizat la un centru comercial din sectorul 1”, a anunţat, vineri, SRI. Avertizarea viza Băneasa Shopping City. 
Alerta cu bombă de la Mall Băneasa, investigată de SRI
Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi se aplică măsurile de intervenţie standard, în colaborare cu Poliţia Română. Măsurile presupun evacuarea persoanelor, restricţionarea traficului şi verificarea locaţiei pentru a descoperi eventualul dispozitiv plasat în incintă.  
Revenim cu amănunte.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.