January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Altar de lumânări: Familia profesoarei ucise în plină zi a împărtășit ultimele cuvinte sfâșietoare rostite de tânăra din Irlanda

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

Familia tinerei profesoare ucise în timp ce făcea jogging în plină zi a împărtășit ultimele cuvinte sfâșietoare pe care le-a rostit ”speciala” lor fiică. Tragedia a avut loc zilele trecute, în Irlanda.

Profimedia Images; Facebook

Moartea brutală a lui Ashling Murphy a șocat Irlanda, iar poliţia continuă investigațiile după eliberarea unui bărbat aseară, care nu mai este considerat suspect. Familia cu inima zdrobită i-a adus un omagiu femeii de 23 de ani, a raportat Irish Mirror.

Mama profesoarei de școala primară, Kathleen, a declarat: ”Ultimul lucru pe care l-a spus dimineața la ieșire a fost: Mamă, te iubesc”. Tatăl Raymond a adăugat: ”Era doar o fată specială. Un mic înger. A fost o fată genială în toate sensurile cuvântului.”

Sute de oameni au participat la un priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu tinerei. O serie de celebrități locale, printre care gazda Love Island, Laura Whitmore, și vedeta Maura Higgins, au cerut dreptate pentru Ashling.

Laura, în vârstă de 36 de ani, a spus: ”Ce facem pentru a menține femeile în siguranță? Nu plimb niciodată câinele după ora 17:00 singură. Gândurile mele sunt îndreptate spre prietenii și familia Ashlings. Nu îmi pot imagina durerea lor.”
Ucigașul ei este încă în libertate după eliberarea unui bărbat interogat aseară de poliție, care a fost eliminat ca şi suspect. Poliţia a făcut apel la martori și a cerut tuturor celor care dețin informații să se prezinte la secţie, notează Mirror. 
Premierul irlandez Michael Martin a declarat: ”Întreaga țară este devastată și șocată de uciderea violentă și barbară a lui Ashling Murphy, o tânără în floarea vieții. Nu există loc în societatea noastră pentru violență, în special violența împotriva femeilor. Nu poate și nu va fi tolerată. Siguranța și securitatea femeilor se află în centrul valorilor societății noastre”.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Profesoara a fost bătută cu bestialitate până la moarte, într-un atac aleatoriu
Ashling Murphy, o profesoară de școală primară în vârstă de 22 de ani din Tullamore, a fost ucisă miercuri după-amiază. Un bărbat fusese arestat în legătură cu presupusa ucidere a tinerei și a fost interogat. Poliția face apel la martorii care pot oferi mai multe informaţii despre caz.
Tânăra făcea jogging, miercuri, în jurul orei 16, când a fost atacată cu brutalitate. Traseul este numit în memoria unei femei dispărute – Fiona Pender. Poliția care investighează crima a spus că ”nicio piatră nu va fi lăsată neîntoarsă” pentru a aduce ucigașul în fața justiției.
Iniţial, s-a raportat că două femei au asistat la o parte a atacului și l-au văzut pe suspect fugind de la fața locului. “Această zonă de aici, unde a avut loc crima, este populară în rândul locuitorilor din Tullamore și este folosită pe scară largă în scopuri recreative”, a declarat joi comisarul Eamonn Curley reporterilor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.