January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fată de 13 ani a fost găsită în stare de șoc, într-o pădure din Vrancea, după ce a dispărut de acasă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

O fată de 13 ani din comuna Vidra, judeţul Vrancea, aflată în regim de plasament, a fost găsită într-o râpă, în pădure, în stare de panică, după ce a părăsit în mod voluntar locuința unde domiciliază, fără a anunța reprezentantul legal.

Copila a fost găsită de polițiști într-o pădure, la aproximativ 12 kilometri de Bârseşti, după ce a fost localizată pe baza telefonului.

Potrivit IPJ Vrancea, joi, a fost sesizat printr-un apel la 112 faptul că o fată în vârstă de 13 ani, din comuna Vidra, aflată în regim de plasament, a părăsit în mod voluntar locuinţa unde domiciliază, fără a anunţa reprezentantul legal.

Polițiștii au localizat-o cu ajutorul telefonului

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Poliţiştii Secţiei 8 Politie Rurală Tulnici au început imediat căutările, cu sprijinul voluntarilor, iar pe parcursul acestora minora a fost localizată cu ajutorul dispozitivelor GSM.
Astfel, s-au stabilit coordonatele geografice şi implicit o arie în care se afla aceasta, respectiv în mijlocul unei păduri situată între localităţile Valea Sării, Prisaca şi Poiana.
Fata a fost găsită în stare de panică, însă fără leziuni
Doi poliţişti împreună cu un voluntar au găsit-o într-o râpă, în stare de panică, dar fără să fi suferit leziuni. Aceasta ar fi parcurs o distanţă pe albia râului Putna după care a continuat prin pădure, fiind găsită la aproximativ 12 kilometri de Bârseşti.
Adolescenta a fost preluată şi dusă într-un centru de specialitate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.