January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Report de 31,94 milioane de euro la Jocker. 2,97 milioane de lei la Noroc

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roLa categoria I a jocului Joker se înregistrează un report  de 31,94 milioane de lei, respectiv 6,46 milioane de euro, transmite Loteria Română.
La categoria I Loto 6/49 este în joc un report de peste 4,16 milioane lei, circa 842.400 de euro. La Noroc se înregistrează un report de peste 2,97 milioane de lei, adică 602.600 de euro.

La Noroc Plus, categoria I, reportul este de peste 288.000 de lei , respectiv 58.200 de euro.

La jocul Loto 5/40, categoria I, se înregistrează un report de peste 41.000 de lei. La categoria a II-a premiile totale se ridică la peste 20.500 de lei.

La categoria I a jocului Super Noroc reportul este de 83.300 de lei, peste 16.800 de euro. 


La categoria I a jocului Joker se înregistrează un report  de 31,94 milioane de lei, respectiv 6,46 milioane de euro, transmite Loteria Română.


 Bob Saget, actorul care l-a interpretat pe Danny Tanner în „Full House”, a murit la 65 de ani.

Galerie Foto Un incendiu devastator a izbucnit într-o clădire de apartamente rezidențiale din Bronx, New York, duminică. 19 oameni au murit, a declarat primarul Eric Adams pentru CNN.


Nouă maşini au fost avariate în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire dezafectată din Slatina.

Galerie Foto Primăria Capitalei a devenit proprietarul Hanului Solacolu, procedurile de expropriere fiind finalizate, a anunțat primarul general, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook. Astfel Primăria Capitalei are undă verde pentru a începe lucrările de punere în siguranță apoi de restaurare a lucrării.

Galerie Foto Primăria Sectorului 1 a scos la licitație elaborarea Planurilor Urbanistice Zonale pentru cinci zone importante din Sector: zona Meteorologiei-Holban; Parcelarea Bazilescu; zona Colosseum; Promenada Verde (amenajarea salbei de lacuri) și zona Sisesti-Straulesti Nord.

Galerie Foto Învățați în ultimii 32 de ani să dispună după bunul plac și în disprețul total al legii de patrimoniul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), liderii marilor confederații sindicale CNS „Cartel Alfa”, CSDR, BNS și CNSLR-Frăția continuă să se lupte pentru păstrarea acestui privilegiu, chiar dacă în ultimul timp instanțele de judecată au început să le respingă solicitările prin care să li se recunoască dreptul de proprietate.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro


Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de ministrul Sănătății din Cipru, potrivit căruia cercetătorii ciprioți au descoperit o variantă nouă de coronavirus – asta, în timp ce la nivel mondial sunt înregistrate recorduri de infectări cu Omicron – s-a propagat rapid și a făcut înconjurul lumii în câteva ore. 

Galerie Foto Pro România, formațiunea înființată, cu disidenți din PSD, de către fostul premier al României, Victor Ponta, devine din ce în ce mai mic. Pierderile se măsoară în oameni, unul dintre aceștia fiind, în prezent, secretarul general al Guvernului, propus de PSD, Marian Neacșu.


Unul dintre cele mai definitorii momente în relația dintre NATO și Rusia, de la destrămarea Uniunii Sovietice, ar putea fi consemnat săptămâna aceasta. Diplomații ruși și americani se vor întâlni astăzi la Geneva, iar reprezentanții Alianței Nord-Atlantice și cei ai Moscovei vor avea miercuri o întrevedere la Bruxelles, în încercarea de detensionare a situației de la granița cu Ucraina, precum și pentru demararea unor negocieri în vederea redefinirii cadrului de securitate și a sferelor de influență în Europa, la solicitarea Kremlinului.


Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că România este pe un trend rapid de creştere a infecţiilor, iar în următoarele două săptămâni, Omicron se va transmite comunitar.


Centrul pentru controlul bolilor şi prevenţie din Africa (Africa CDC) arată că numărul cazurilor, de la începutul pandemiei de COVID, a depăşit zece milioane.


SUA au declarat că nu intenţionează să reducă numărul de trupe din Europa de Est pentru a dezamorsa tensiunile cu Rusia. Înaltul diplomat Antony Blinken a declarat că Rusia promovează o „naraţiune falsă” pentru a justifica desfăşurarea de trupe la graniţa cu Ucraina.


Delegaţii la nivel înalt din SUA şi Rusia vor participa luni la Geneva la un dialog strategic la care vor încerca să reducă actualele tensiuni în privinţa chestiunii ucrainene,scrie EFE.


Expunerea verde bancară s-a majorat începând cu luna iunie 2015, până la 5,1 miliarde de lei, la finalul lunii iunie 2021, însumând 4% din totalul expunerilor faţă de sectorul nefinanciar, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.