January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Protest bizar al sibienilor. Oamenii au ieşit în stradă pentru a-l susţine pe Djokovic: “Dacă unuia ca el i-au făcut asta, pe noi ne calcă în picioare”

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Protest inedit în centrul Sibiului, împotriva vaccinării, dar şi pentru susţinerea lui Djokovic. Aproximativ 30 de persoane s-au adunat în Piaţa Mare a oraşului, unde şi-au manifestat nemuţumirea faţă de măsurile luate de autorităţi.

Novak Djokovic, locul 1 ATP, are parte de susținere și în România înaintea procesului cu autoritățile australiene. La Sibiu, zeci de oameni au ieşit în stradă să-l susţină pe tenismenul sârb, pe care îl consideră victima unui abuz. “Mi se pare inuman tratamentul la care este supus. Mai ales că el a dovedit de nenumărate ori că este aproape de oamenii defavorizaţi”, a declarat Doru Apostol, organizatorul evenimentului. “Dacă unui sportiv ca el, de calibrul şi de valoarea lui au putut să-i facă asta, pe noi înseamnă că ne calcă în picioare”, spun oamenii.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Sibienii veniţi în centrul oraşului şi-au adus aminte şi de meciul pe care îl au cu autorităţile române. “Ştim că USR-ul vrea să convoace o sesiune parlamentară extraordinară, n carre să se adopte certificatul verde şi codul QR. Aspecte cu care noi nu suntem de acord”, a mai declarat Doru Apostol, organizatorul protestului. Antivacciniştii din Sibiu au anunţat că vor ieşi din nou în stradă la sfârşitul săptămânii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.