January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Novak Djokovic ar fi fost arestat la doar câteva momente după ce a primit dreptul de a intra în Australia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roNovak Djokovic ar fi fost arestat la scurt timp după ce instanţa australiană i-a dat dreptate şi i-a validat viza de intrare în Australia.

Informaţia a fost oferită de o jurnalistă din Serbia care susţine că tatăl lui Djokovic, Srdjan, a fost cel care i-a furnizat informaţia. Ştirea a fost preluată de jurnaliştii spanioli de la Marca sau de cei englezi de la The Telegraph.

Breaking📢📢📢📢 Father of @DjokerNole is telling me that they have arrested him! — Ksenija Pavlovic McAteer (@ksenijapavlovic) January 10, 2022

Un tribunal din Australia i-a dat dreptate lui Novak Djokovic luni dimineaţă
Judecătorii australieni au decis că hotărârea de a nu-i permite lui Novak Djokovic să intre în ţară este “nejustificată”, iar sârbul trebuie eliberat în 30 de minute de la decretarea deciziei, informează CNN.
Significant police presence at the office of Djokovic’s lawyers on Collins St, Melbourne. White vans heading into underground car park. Reports that Australian federal police heading in to arrest him. Immigration minister has four hours in which to re-cancel his visa. — Oliver Brown (@oliverbrown_tel) January 10, 2022

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cu alte cuvinte, tribunalul a anulat decizia guvernului australian, iar viza lui Novak Djokovic a fost confirmată. Astfel, liderul mondial poate intra în Australia, rămâne de văzut dacă va putea şi participa efectiv la Australian Open.
Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa
Judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia. Lui i se va returna paşaportul, judecătorul Kelly ordonând să fie eliberat imediat din detenţia pentru imigranţi. Audierile în cazul vizei anulate a numărului 1 mondial au început, luni dimineaţa, la Melbourne.
Mai întâi, liderul ATP a primit permisiunea de a părăsi hotelul de carantină pentru a urmări procedurile de la tribunal în alt loc din Melbourne. El a părăsit hotelul de izolare în care a fost plasat, la sosirea în Australia. Lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, i s-a anulat viza la sosirea în Melbourne la jumătatea săptămânii trecute şi de atunci se află la un hotel de carantină. Tenisemnul a făcut apel. El a venit în Australia pentru a participa la Australian Open, primul grand slam al anului, care începe la 17 ianuarie.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.