January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Incendiu devastator într-un bloc din New York. 19 oameni au murit, între care și 9 copii

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCel puţin 19 oameni au murit, între care şi 9 copii, într-un incendiu dintr-o clădire de apartamente din cartierul Bronx, în New York. Alte 32 de persoane se află în stare gravă la spital.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Din primele cercetări se pare că focul ar fi izbucnit de la un încălzitor, folosit într-unul dintre apartamente, şi s-a extins extrem de rapid la două dintre etajele clădirii.Echipaje cu peste 200 de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul din blocul de locuinţe cu 19 etaje. Focul a izbucnit într-un duplex, construit pe două niveluri, la etajele 2 şi 3. Uşa apartamentului era deschisă în momentul în care pompierii au pătruns în imobil, aşa că fumul negru s-a împrăștiat în aproape toată clădirea.
Bronx 5th alarm with numerous victims @FDNY @NYCFireWire pic.twitter.com/Ae7UCKC3J1— Billy Goldfeder (@BillyGoldfeder) January 9, 2022 Mulţi dintre locatari au încercat speriaţi să iasă, dar au au căzut ca seceraţi pe casa scării din cauza fumului gros şi a gazelor extrem de toxice. Daniel Nigro, purtător de cuvând al departamentului de pompieri din NY: „Echipajele au ajuns aici în această dimineață în 3 minute de la apelul de urgenţă pentru incendiul din bocul de apartamente. Locuinţa se întindea pe etajele 2 și 3. Focul s-a extins şi pe hol. Fum foarte greu, foc foarte puternic. Echipajele s-au chinuit să intre. Fumul s-a extins pe toată înălțimea clădirii. Complet neobișnuit. Pompierii au găsit victime la fiecare etaj pe casa scării. Mulţi au fost scoşi în stop cardio-respirator.”
Cei care au reuşit să scape cu bine din acest iad povestesc şocaţi clipele de groază prin care au trecut.”Era un fum negru de abia vedeam cât până la tine. Am ajutat oamenii care au reuşit să intre la mine în apartament şi imediat ce au juns pompierii ne-au ajutat să ieşim. Ne-au spus coborîţi pe scări până vedeţi lumina.”Este unul dintre cele mai grave incendii din istoria noastră, a declarat şi Eric Adams, noul primar al New York-ului, un fost poliţist afro-american care şi-a preluat mandatul la începutul anului.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.