January 18, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Actorul O Yeong-su, din Squid Game, scrie istorie la 77 ani. A câștigat primul său Glob de Aur

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roStarul Squid Game O Yeong-su, în vârstă de 77 de ani, a câștigat primul său Glob de Aur pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” în televiziune la ceremonia din acest an.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Actorul sud-coreean, care joacă rolul lui Oh II-nam, cunoscut și sub numele de The Host sau Player001, nu a mai câștigat niciodată un Glob de Aur. El devine astfel primul actor coreean din istorie care a primit premiul, scrie Lad Bible.Evenimentul din acest an a avut loc într-o ceremonie privată, luni, în Los Angeles, deoarece transmisiunea în direct a fost anulată din cauza reacțiilor din cauza lipsei de diversitate a nominalizărilor.
Succesul a fost un șoc pentru actorul veteran, care și-a început cariera în teatru, în anii 1960.Anul trecut, în octombrie, acesta a declarat într-o emisiune televizată că se simte copleșit de felul în care publicul a reacționat după apariția Squid Game.„Atât de multă lume m-a contactat și pentru că nu am un manager, este greu pentru mine să mă descurc cu apelurile și mesajele pe care le primesc. Fiica mea mă ajută. Lucrurile s-au schimbat puțin. Să fii faimos este greu, însă”, a spus O Yeong-su.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.