January 26, 2022

Știri pe bune

Informații de ultima oră

19 persoane au murit, între care 9 copii

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn incendiu devastator a izbucnit într-o clădire de apartamente rezidențiale din Bronx, New York, duminică. 19 oameni au murit, a declarat primarul Eric Adams pentru CNN.
Nouă dintre victime sunt copii, a declarat un oficial al orașului pentru CNN.

Alte 32 de persoane sunt internate în spitale, cu afecțiuni grave care pun viața în pericol, a declarat comisarul FDNY, Daniel Nigro.

Primarul Eric Adams a spus că un total de 63 de persoane au fost rănite.

„Acesta este un moment oribil, îngrozitor, dureros pentru orașul New York, iar impactul acestui incendiu va aduce cu adevărat un nivel de durere și disperare în orașul nostru”, a spus Adams.

Aproximativ 200 de membri ai Departamentului de Pompieri din New York s-au aflat la locul incendiului din blocul de apartamente cu 19 etaje de pe 333 East 181st Street.

Incendiul a început cu puțin înainte de ora 11 a.m. într-un apartament duplex de la etajele 2 și 3 ale clădirii.

 

(sursa: Mediafax)

Galerie Foto Un incendiu devastator a izbucnit într-o clădire de apartamente rezidențiale din Bronx, New York, duminică. 19 oameni au murit, a declarat primarul Eric Adams pentru CNN.


Nouă maşini au fost avariate în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o clădire dezafectată din Slatina.

Galerie Foto Primăria Capitalei a devenit proprietarul Hanului Solacolu, procedurile de expropriere fiind finalizate, a anunțat primarul general, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook. Astfel Primăria Capitalei are undă verde pentru a începe lucrările de punere în siguranță apoi de restaurare a lucrării.

Galerie Foto Primăria Sectorului 1 a scos la licitație elaborarea Planurilor Urbanistice Zonale pentru cinci zone importante din Sector: zona Meteorologiei-Holban; Parcelarea Bazilescu; zona Colosseum; Promenada Verde (amenajarea salbei de lacuri) și zona Sisesti-Straulesti Nord.

Galerie Foto Învățați în ultimii 32 de ani să dispună după bunul plac și în disprețul total al legii de patrimoniul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), liderii marilor confederații sindicale CNS „Cartel Alfa”, CSDR, BNS și CNSLR-Frăția continuă să se lupte pentru păstrarea acestui privilegiu, chiar dacă în ultimul timp instanțele de judecată au început să le respingă solicitările prin care să li se recunoască dreptul de proprietate.


Anunțul a fost făcut, sâmbătă, de ministrul Sănătății din Cipru, potrivit căruia cercetătorii ciprioți au descoperit o variantă nouă de coronavirus – asta, în timp ce la nivel mondial sunt înregistrate recorduri de infectări cu Omicron – s-a propagat rapid și a făcut înconjurul lumii în câteva ore. 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Galerie Foto Pro România, formațiunea înființată, cu disidenți din PSD, de către fostul premier al României, Victor Ponta, devine din ce în ce mai mic. Pierderile se măsoară în oameni, unul dintre aceștia fiind, în prezent, secretarul general al Guvernului, propus de PSD, Marian Neacșu.


Unul dintre cele mai definitorii momente în relația dintre NATO și Rusia, de la destrămarea Uniunii Sovietice, ar putea fi consemnat săptămâna aceasta. Diplomații ruși și americani se vor întâlni astăzi la Geneva, iar reprezentanții Alianței Nord-Atlantice și cei ai Moscovei vor avea miercuri o întrevedere la Bruxelles, în încercarea de detensionare a situației de la granița cu Ucraina, precum și pentru demararea unor negocieri în vederea redefinirii cadrului de securitate și a sferelor de influență în Europa, la solicitarea Kremlinului.


Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că România este pe un trend rapid de creştere a infecţiilor, iar în următoarele două săptămâni, Omicron se va transmite comunitar.


Centrul pentru controlul bolilor şi prevenţie din Africa (Africa CDC) arată că numărul cazurilor, de la începutul pandemiei de COVID, a depăşit zece milioane.


SUA au declarat că nu intenţionează să reducă numărul de trupe din Europa de Est pentru a dezamorsa tensiunile cu Rusia. Înaltul diplomat Antony Blinken a declarat că Rusia promovează o „naraţiune falsă” pentru a justifica desfăşurarea de trupe la graniţa cu Ucraina.


Delegaţii la nivel înalt din SUA şi Rusia vor participa luni la Geneva la un dialog strategic la care vor încerca să reducă actualele tensiuni în privinţa chestiunii ucrainene,scrie EFE.


Expunerea verde bancară s-a majorat începând cu luna iunie 2015, până la 5,1 miliarde de lei, la finalul lunii iunie 2021, însumând 4% din totalul expunerilor faţă de sectorul nefinanciar, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României (BNR).


Rusia a continuat să trimită trupe în Kazahstan duminică în ciuda faptului că protestele au fost în mare parte înăbuşite. În ultimele ore nu au existat informaţii depre tulburări majore în Almaty.


Rezultate Loto 6/49. Un report record de 31,94 milioane de lei (peste 6,46 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul tragerilor loto de duminică, potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.