December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un muncitor a murit, după ce un palet din lemn a alunecat din bena unui camion şi i-a spart capul, în Constanța

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn muncitor şi-a pierdut viaţa, joi, în Portul Constanţa, după ce un palet din lemn a alunecat din bena unui camion şi i-a căzut în cap. Bărbatul era şofer şi coordona procesul de încărcare a camionului.

Imagine ilustrativă Hepta

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi, joi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în dana 18, din portul Constanţa s-ar fi produs un accident de muncă.
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Constanţa, aflat în timpul serviciului, în funcţia de conducător auto al unei societăţi comerciale din portul Constanţa. Din primele informaţii, se pare că acesta ar fi coordonat de la sol procesul de încărcare al unui camion, cu paleţi din lemn, iar, la un moment dat, un palet ar fi alunecat şi căzut din bena camionului, bărbatul fiind lovit în zona capului”, a transmis IPJ Constanţa.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Un echipaj SMURD a sosit la locul incidentului, dar cadrele medicale nu au reuşit să îi salveze viaţa. Poliţiştii şi inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident de muncă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.