December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Oprit de jandarmi pentru că îşi plimba câinele fără botniţă, un bărbat a fost prins transportând droguri în zona Gării de Nord

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDe Ovidiu Cojocaru.Publicat: 25.11.2021, 15:55.
Actualizat: 25.11.2021, 15:58

Un bărbat a fost prins, ieri seară, de jandarmii bucureşteni, în timp ce transporta droguri în zona Gării de Nord. Oamenii legii au devenit suspicioşi, după ce tânărul a avut un comportament ciudat în timpul discuţiilor pentru care fusese oprit deoarece câinele pe care îl plimba nu avea botniţă.

Bărbatul a fost prins de jandarmii bucureşteni în timp ce îşi plimba câinele

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Bărbatul a fost oprit de jandarmi în timp ce îşi plimba câinele, miercuri seară în jurul orei 22:00. Deoarece animalul făcea parte dintr-o rasă pentru care legea impune purtarea botniţei, oamenii legii l-au atenţionat pe bărbat. În timpul discuţiilor, tânărul a devenit agitat, ceea ce a atras suspiciunea jandarmilor.Pentru că din comportamentul său reieşea că ar fi avut ceva de ascuns, bărbatul a fost percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe plicuri cu substanţe interzise.
“În data de 24 noiembrie, în jurul orei 22:30, în zona Gării de Nord, jandarmii au observat un bărbat, în timp ce își plimba câinele. Constatându-se faptul că este un câine dintr-o rasă pentru care legea prevede purtarea botniței în spațiul public, bărbatul a fost avertizat verbal și i s-a pus în vedere să respecte legea. Pe timpul dialogului, persoana a început să își piardă calmul. Gesturile sale trădau faptul că ascunde ceva. I s-a cerut să prezinte ce are asupra sa. A recunoscut că deține plante și substanțe interzise prin Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, republicată, și le-a prezentat jandarmilor. În cauză, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.