December 2, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat din Marea Britanie va deveni prima persoană din lume care va primi o proteză oculară printată 3D

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn bărbat din Marea Britanie va deveni prima persoană din lume care va avea parte de o proteză oculară printată 3D.

Steve Varze, din Londra, va primi ochiul joi, la spitalul Moorfields Eye. Medicii se așteaptă ca ochiul să pară mult mai realistic decât protezele normale din acrilic.De asemenea, protezele 3D vor reduce timpul de fabricație de la 6 la 3 săptămâni, iar consultația inițială va dura doar jumătate de oră, inițial aceasta fiind de două ore, potrivit BBC.
„Am avut nevoie de o proteză de când aveam 20 de ani și întotdeauna m-am simțit afectat de asta”, a declarat bărbatul care, în prezent, are peste 40 de ani. A London hospital is set to carry out the world’s first 3D Printed Eye surgery today on Steve Varze, the procedure aims to make similar operations easier for 60,000 NHS patients a year https://t.co/namr1unK4o #3Dprinting #eye @Moorfields pic.twitter.com/sGix9FyME6 — able2uk.com (@able2uk) November 25, 2021 „Când plec de acasă, mă uit în oglindă și nu îmi place ce văd. Noul ochi arată fantastic, fiind bazat pe o tehnologie de imprimare digitală 3D, și va fi din ce în ce mai bine”, a mai declarat acesta.„Sperăm că următorul studiu clinic ne va oferi dovezi solide despre valoarea acestei noi tehnologii, arătând ce diferență face pentru pacienți. Este clar că poate reduce lista de așteptare”, a transmis dr. Mandeep Sagoo, medic la spitalul Moorfields Eye.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.