December 2, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tragedie în Constanța. Un muncitor a murit după ce a intrat într-un bazin cu reziduuri petroliere

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roTragedie în Constanța. Un bărbat de 30 de ani din Iași, tocmit să curețe un bazin cu reziduuri petroliere, nu a mai ieșit la suprafață.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Chemați de martori, pompierii au ajuns acolo, însă primul militar care a intrat după victimă a leșinat și a fost scos în ultimul moment. Colegii lui au recuperat până la urmă trupul bărbatului, dar acesta nu mai respira. Cazul a fost preluat de polițiști, care au anunțat în urmă cu puțin timp că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, la o benzinărie dezafectată. Mai mulți muncitori ar fi fost plătiți să curețe un bazin dezafectat. Înăuntru erau însă resturi de hidorcarburi, iar oamenii nu aveau echipamente speciale de protecție.
Muncitorul în vârstă de 30 de ani a intrat primul în bazin și nu a mai ieșit. Pompierii ajunși la fața locului au început misiunea de recuperare, dar și unui militar i s-a făcut rău.„Referitor la colegul căruia i s-a făcut rău la locul intervenției, acesta a fost asistat la fața locului și transportat la Spitalul Județean Constanța conștient, cooperant, fără alte probleme”, a transmis ISU Dobrogea. Alți pompieri au reușit să între în rezervor și au recuperat trupul muncitorului din Iași. Zeci de minute medicii s-au chinuit să-l resusciteze.„A fost găsit un pacient tânăr, în stop cardio-respirator, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat. A fost declarat decedat. Avea și arsuri”, a declarat un medic de la Ambulanța Constanța.
Anchetatorii vor să afle acum identitatea celui care i-a angajat pe muncitori să coboare în rezervor.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.