December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Premiile Grammy 2022. Lista actualizată a nominalizărilor, după modificările de ultim moment

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPremiile Grammy 2022. Recording Academy, care stabileşte nominalizările şi acordă premiile Grammy, a decis marţi să extindă numărul celor selectaţi la anumite categorii cu doar 24 de ore înainte de anunţarea listei.

Premiile Grammy 2022. Lista actualizată a nominalizărilor Instagram

Potrivit New York Times, şeful forului, Harvey Mason jr., a anunţat înaintea nominalizărilor că pentru patru din cele mai importante categorii numărul nominalizaţilor a ajuns de la 8 la 10. Printre cei care au beneficiat de această măsură se numără Taylor Swift, Kanye West, ABBA şi Lil Nas X. Harvey Mason jr. a declarat anterior pentru Variety: „Am văzut-o ca pe o ocazie incredibilă de a onora mai mulţi artişti şi de a aduce în prim-plan mai multă muzică bună şi, probabil, de a oferi mai multe şanse mai multor genuri muzicale”. El a precizat că modificarea a fost discutată de mai mult timp.
Premiile Grammy 2022. Lista actualizată a nominalizărilor

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Listele cu nominalizările, care în mod normal sunt transmise presei cu 24 de ore înaintea anunţului, au ajuns luni mult mai târziu decât de obicei, relatează news.ro. Mai multe surse au declarat pentru Variety că extinderea categoriile principale a fost cauza întârzierii. „Montero (Call Me by Your Name)” – Lil Nas X şi „I Still Have Faith in You” – ABBA au fost adăugate categoriei „Record of the Year”, iar „Evermore” – Taylor Swift şi „Donda” – Kanye West, la „Album of the Year”. Doja Cat cu „Kiss Me More” şi Brandi Carlile cu „Right on Time” au fost adăugate în ultimul moment la „Song of the Year”, în timp ce Baby Keem şi Arooj Aftab au fost adăugaţi în selecţia „Best New Artist”.

Vezi aici: Nominalizaţii la cea de-a 64-a ediţie a premiilor Grammy, dezvăluiţi. Lista artiştilor
New York Times a stabilit care au fost artiştii incluşi pe listă în ultimul moment, comparând prima variantă a listei, care a început să circule în presă luni, cu cea primită ulterior de publicaţie, care avea câte zece selectaţi. Mason a declarat pentru New York Times că artiştii incluşi erau cei clasaţi pe locurile nouă şi zece în urma votului membrilor Academiei şi au fost hotărâţi de Deloitte, compania parteneră care colectează şi calculează voturile.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.