December 2, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O bătrână din Vâlcea a murit după ce a fost mușcată de câinele unui vecin

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roSfârşit tragic pentru o femeie de 74 de ani, din comuna Stoenești – Vâlcea. Bătrâna a murit după ce a fost mușcată de câinele unui vecin. Intrase în gospodăria omului să-şi caute un cocoş, fugit din curte.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Echipajele de urgenţă au încercat să o ţină în viaţă, dar biata de ea s-a stins în braţele paramedicilor, din cauza unei hemoragii puternice.Femeia era văduvă de 30 de ani şi locuia singură. Ieri, cocoşul din curte a sărit gardul şi a fugit. Bătrâna a plecat în căutarea lui şi l-a văzut în curtea unui vecin, la câteva case distanţă. Nu l-a strigat pe proprietar, ci a intrat direct în curte. Acolo erau – legaţi, e drept – doi câini ciobăneşti; unul dintre ei a rupt lanţul şi a atacat-o pe bătrână.
Cristi Sârbu, fiul victimei: “A căutat moartea, acolo! Ce căuta acolo, s-a dus acolo, nu ştiu!”Maria Sârbu, cumnată: “S-a dus după un cocoş, că a sărit gardul, a spus băiatul ei, fiu-său. Ca să vedeţi din ce a putut să moară!”Cumnat: “Au fost legaţi şi au rupt, au rupt lanţul, legăturile şi s-a întâmplat tragedia ce s-a întâmplat.”Când a auzit ţipetele femeii, stăpânul câinilor a ieşit din casă şi s-a dus să o salveze. A târât-o înăuntru şi a sunat la 112.
Din păcate, eforturile salvatorilor au eşuat.Dan Pădureanu, director SAJ Vâlcea: “A fost vorba de o serie de plăgi mușcate, la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi se pare că şi o fractură la antebraţul stâng, din păcate a fost deces. Prin curte erau urme de sânge şi probabil moartea a survenit prin hemoragia masivă”.Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că stăpânul câinilor este greu de acuzat, câtă vreme îşi ţinea animalele legate, iar femeia a intrat în curte fără să-l anunţe.  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.