December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Autobuzul care a luat foc în Bulgaria nu era înregistrat. Doi vameşi au fost demişi pentru că nu au verificat actele la graniţă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDoi vameşi au fost demişi după ce autorităţile au stabilit că autobuzul care a luat foc pe autostrada din Bulgaria nu fusese verificat la trecerea graniţei cu Macedonia, vehiculul circulând fără a fi înregistrat.

45 de persoane şi-au pierdut viaţa în autobuzul cuprins de flăcări Profimedia

Cei doi inspectori vamali, care erau de serviciu la trecerea autobuzului , au fost concediați. Superiorul lor urmând să fie și el sancționat. Accidentul grav a provocat moartea a 45 de persoane, scrie Agenţia de Presă Novinite.
Tragedia care a ucis 45 de oameni

O inspecție efectuată de Inspectoratul Agenției Vamale din Skopje a stabilit că „ Autobuzul nu a fost înregistrat la controlul de la părăsirea țării pe 18 noiembrie 2021. Vameșii de la punctul de trecere a frontierei Bair verificând doar lista cu numele pasagerilor”, a declarat Agentia Vamala RNM intr-un comunicat. Aceștia precizează că același autobuz a trecut, în perioada 15 octombrie – 11 noiembrie a acestui an, în repetate rânduri granița cu Bulgaria, Kosovo și Albania.Ministerul macedonean al Transporturilor și Comunicațiilor a retras deja licența firmei care deţinea autobuzul mistuit de flăcări, deoarece acesta nici măcar nu există în registrul electronic al licențelor eliberate.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Macedonia de Nord a decretat trei zile de doliu naţional după ce 46 de cetăţeni şi-au pierdut viaţa în cel mai grav accident rutier din istoria Bulgariei. O zi de doliu este astăzi şi în Bulgaria, iar autorităţile colaborează cu cele macedonene pentru a stabili identitatea victimelor carbonizate. Drapelurile au fost coborâte în bernă, iar toate evenimentele publice au fost anulate. Rude ale victimelor s-au deplasat în ţara vecină cu speranţa că apropiaţii lor se numără printre cei şapte supravieţuitori.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.