December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un băieţel de opt ani, cea mai tânără victimă a tragediei de la parada de Crăciun din SUA. Copilul a murit la spital din cauza rănilor

4 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

Creşte bilanţul deceselor, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, în timpul unei parade de Crăciun din SUA. Jackson Sparks, în vârstă de opt ani, a fost numit de către rude, marți, drept a șasea victimă. Copilul a murit în spital din cauza rănilor sale, în timp ce fratele său Tucker, în vârstă de 12 ani, a suferit o fractură de craniu.

Copilul a murit la spital din cauza rănilor Facebook

Cinci dintre victime au fost identificate ca fiind Virginia Sorenson, 79 de ani; LeAnna Owen, 71 de ani; Jane Kulich, 52 de ani; Wilhelm Hospel, 81 de ani; și Tamara Durand, 52 de ani. Treisprezece copii sunt încă în spital, inclusiv șase în stare critică, trei în stare cât de cât stabilă și patru în stare bună, a informat WISN12 News.
Furia oamenilor a crescut marți, după ce cauțiunea pentru bărbatul acuzat că a ucis șase persoane și a rănit alte 62 la o paradă de Crăciun din Wisconsin a fost stabilită la 5 milioane de dolari, în ciuda faptului că el fusese deja eliberat pe cauțiune de la o infracţiune anterioară. Darrell Brooks Jr., în vârstă de 39 de ani, a fost eliberat pe o cauțiune de 1.000 de dolari când a intrat în mulțimea din Waukesha, Wisconsin.

Judecătorul Kevin Costello a spus că suma este ”extraordinar de mare” pentru bărbat, dar criticii au subliniat că nimic nu împiedică pe cineva să se ofere voluntar să plătească taxa de 5 milioane de dolari. Așa s-a întâmplat cu Kyle Rittenhouse, care a fost achitat vineri de crima din august 2020, din Kenosha, Wisconsin, a cărei cauțiune fusese stabilită la 2 milioane de dolari, dar susținătorii săi au strâns totuşi banii.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Nu era clar de ce judecătorul nu i-a refuzat pur și simplu cauțiunea lui Brooks, având în vedere istoricul penal al suspectului și multiplele eșecuri de a se prezenta anterior în instanță. Brooks va fi ținut în arest până la următoarea sa apariție la tribunal, în ianuarie 2022, cu excepția cazului în care va ieşi pe cauțiune, notează Daily Mail. “Cred că Darrell Brooks va plăti cauțiunea”, a scris un critic pe Twitter. “Sunt 5 milioane de dolari. Există oameni din țara noastră care probabil cred că a făcut un serviciu grozav omenirii și că pot plăti pentru a-l scoate. O vor face.”Un altul a adăugat: “Sunt de acord cu tine și mă înfurie. 5 milioane de dolari prea puțin. Nu ar trebui să fie deloc o cauțiune. Tribunalul va adăuga o a șasea acuzație într-o zi sau două”.
Îmbrăcat cu o vestă antiglonț verde, fără mâneci, Brooks a fost văzut legănându-se înainte și înapoi pe scaun în timpul audierii, uitându-se în podea. La un moment dat, a părut să plângă în timp ce judecătorul a detaliat dosarul său penal lung. Criticii sistemului au cerut ca procesul să fie reevaluat, după decizia ca bărbatul să aibă posibilitatea de a ieşi pe cauţiune. De asemenea, Brooks a fost eliberat cu două zile înainte de atac de către procurorul districtual din Milwaukee, în ceea ce biroul a recunoscut că a fost o greșeală teribilă.
Bărbatul care a intrat cu maşina în mulţime s-ar fi grăbit să fugă de la locul unei crime

Au fost clipe de teroare la parada de Crăciun din Waukesha, Wisconsin. Un SUV roșu a intrat cu viteză în mulţime, lovind în plin zeci de persoane luate prin surprindere. Potrivit autorităţilor locale, 5 oameni au murit, iar alţi 40 au fost răniţi, printre aceştia aflându-se şi 12 copii.Principalul suspect al atacului a fost reţinut. Bărbatul se numeşte Darrell Brooks, are 39 de ani şi este un rapper amator cu un istoric infracţional bogat. Şoferul este delincvent sexual, a fost acuzat de violenţă domestică, posesie ilegală de arme, trafic de droguri şi că a opus rezistenţă la arestare. Se speculează chiar că în momentul accidentului fugea de poliţie, iar traiectoria maşinii, în zig-zag, ar demonstra că a încercat să evite oamenii. Abia fusese eliberat din închisoare pe 19 noiembrie pentru o cauţiune de o mie de dolari. Are şi un canal online. Într-unul dintre clipuri apare chiar în faţa maşinii pe care a condus-o în mulţime.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.