November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Scene șocante în Dolj. O bătrână a fost violată și tâlhărită de un vecin în vârstă de 24 de ani

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roLa aproape 90 de ani, o biată bătrână din Dolj a fost violată și tâlhărită de un vecin care îi putea fi strănepot.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Tânărul a intrat noaptea peste ea în casă și a batjocorit-o. Apoi a amenințat-o cu moartea, dacă nu îi dă toți banii pe care îi are. Abia dimineață, bătrâna a ieșit desculță în stradă și a cerut ajutor.Bătrâna locuiește singură de ani de zile, iar individul, un tânăr de 24 de ani, știa că în locuință nu este nimeni să o apere.
Victimă: ”Când l-am văzut tremura viața din mine și ziceam: “Doamne, hoțul ăsta veni peste mine să mă omoare”. M-a luat de mâini, mă sucea, mă învârtea. M-am luptat cu el până nu am mai putut, nu am mai putut să fac nimic.”
După ce a violat-o, agresorul i-a luat și din puținii bani pe care îi avea: 130 de lei.
Victima: ”A zis că dacă nu îi dau banii mă omoară. Și am avut și eu trei milioane puse să îmi iau pâine. Și m-am dus binișor, eu înainte și el după urma mea, am luat din portofel și i-am dat. Nu știu cât i-am dat.”
De frică, bătrâna s-a mutat la fiica ei.
Fiica victimei: ”M-am dus acolo, am văzut-o în pat, cu cămășa, cum era, de a violat-o și cu o bluză roșie pe ea.”
Polițiștii au reușit în scurt timp să pună mâna pe suspect.
Daniela Pîrvulescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată, fiind introdus în centrul de reținere și arestare preventivă al IPJ Dolj. Prejudiciile au fost recuperate în proporție de 70 la sută, fiind predate persoanei vătămate.”
Localnic: ”A mai făcut pârnaie. Doar ce se eliberase acum șase luni de zile, în februarie. Cum am mai vorbit, nu s-a dus la una mai tânără, ce dracu’! Te duci la bunica ta! Și să îi ia și banii. Și banii, vă dați seama. O brumă de bani.”
Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.