December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Patriarhul Daniel a confirmat că s-a vaccinat împotriva Covid-19: ”Sigur. Gata”

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPatriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a confirmat, miercuri, că s-a vaccinat împotriva Covid-19, după ce a fost întrebat de jurnaliști în acest sens.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Înaltul prelat a fost prezent în Parlament, unde a participat la ședința solemnă care a fost organizată cu ocazia Zilei Naționale.Întrebat de jurnaliști dacă s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, Patriarhul Daniel a confirmat acest lucru, însă nu a vrut să dea detalii despre tipul de vaccin care i s-a administrat sau dacă a făcut deja două doze.
Jurnalist: V-ați vaccinat? Sunteți vaccinat?Patriarhul Daniel: ”Sigur, ne-am vaccinat. Gata.” Jurnalist: Cu ce vaccin?Patriarhul Daniel: ”Nu dăm nume. Toate datele sunt confidențiale”.
Jurnalist: Ce sfaturi aveți pentru enoriași?Patriarhul Daniel: ”Sfatul medicilor.”Jurnalist: Dumneavoastră v-ați vaccinat cu ambele doze? Doza dublă?Patriarhul Daniel: ”Nu vă spun nimic, pentru că datele sunt confidențiale. (…) Poziția oficială a Bisericii rămâne aceeași. Să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie.” Jurnalist: Care este opinia dvs. personală…Patriarhul Daniel: ”Nu avem opinie personală.”        Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.