November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Oamenii au început să vomite și să țipe!”. Lulzim, tânărul care și-a scos iubita și alți 5 pasageri din flăcări, povestește iadul trăit pe autostrada din Bulgaria

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Veronica Micu.Publicat: 24.11.2021, 11:54.
Actualizat: 24.11.2021, 11:54

Doi jurnaliști macedoneni au mers la Spitalul din Sofia unde sunt tratați cei șapte supraviețuitori ai tragicului accident de autobuz din Bulgaria. Echipa Klan Makedonija a reușit să obțină în exclusivitate mărturia cutremurătoare a tânărului Lulzim Sulejmani, care a reușit să scoată din flăcări șase oameni.

“Oamenii au început să vomite și să țipe!”. Lulzim, tânărul care și-a scos iubita și alți 5 pasageri din flăcări, povestește iadul trăit pe autostrada din Bulgaria shqiptarja.com

Tânărul cuplu care a supraviețuit tragediei din Bulgaria, Lulzim Sulejmani, în vârstă de 26 de ani, din Presevo și logodnica sa, Medina Lutfi (25 de ani) din Sopot, Kumanovo, se află internați la Spitalul Clinic din Sofia.
Cei doi au povestit iadul pe care l-au trăit pe autostradă, când autobuzul cu care călătoreau spre Macedonia de Nord a izbucnit în flăcări, tragedie în care și-au pierdut viața 45 de oameni.

Cei șapte sunt singurii supraviețuitori ai tragediei din Bulgaria

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Lulzim Sulejmani a spart cu un ciocan geamul autobuzului și a reușit să scoată din flăcări șase oameni, pe logodnica lui Medina și alți cinci pasageri. Cei șapte sunt singurii supraviețuitori ai dezastrului de pe autostrada Struma din Bulgaria.
Lulzim și Medina ocupau penultimele locuri din autobuz, potrivit slobodenpecat.mk.
“În timp ce rula, autobuzul a lovit pe partea dreaptă parapetele, roțile au explodat și a izbucnit incendiul, era mult fum. Apoi autobuzul a mers 20 de metri la stânga și s-a oprit singur. Oamenii au început să vomite și să țipe, ca în filmele de groază. Am reusit să scap pentru că am luat ciocanul și am spart geamul. Mi-am scos logodnica și alte cinci persoane”, a declarat Lulzim Sulejmani, potrivit publicației Klan Makedonija.

Doi frați gemeni au pierit în accidentul din Bulgaria
Tragedia de marți dimineață a zguduit Bulgaria și nordul Macedoniei. Patruzeci și cinci de oameni au ars de vii, după ce autobuzul cu care se întorceau din Instanbul a luat foc pe autostrada Struma, la 70 de kilometri de Sofia.

Momentul în care autoritățile bulgare îndepărtează epava autobuzului de la locul tragediei:

Printre persoanele decedate se numărau și 12 copii. Doi frați gemeni, ambii în vârstă de 4 ani, Luan şi Alban, au fost identificaţi drept cele mai tinere victime ale tragediei. Au murit cabonizaţi, în braţele mamei şi sub privirile neputincioase ale tatălui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.