November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O tânără din Baia Mare s-a aruncat de la balcon după o ceartă cu prietenele

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO tânără de 18 ani din Baia Mare a supraviețuit ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Din primele informații, se pare că tragedia s-a petrecut după ce adolescenta ar fi avut o ceartă mai aprinsă cu prietenele sale, alături de care locuia cu chirie. Fata se află în stare gravă la spital iar între timp anchetatorii încearcă să afle cum s-a produs mai exact accidentul.Tânăra de 18 ani locuia de câteva luni cu chirie într-un apartament din Baia Mare alături de alte două prietene. Se pare că marți seară s-a iscat o ceartă mai aprinsă, iar colegele ei ar fi ieşit din locuinţă. La câteva minute după ce a rămas singură, s-a produs şi accidentul şocant – s-a aruncat de la etaj.
Bărbat: „Ceva fata ce locuia aici sus, la etajul 8, nu locuia singură, cu alte două-trei fete. Au zis că a închis uşa cu cheia şi s-a aruncat de pe balcon.”„Am auzit o bubuitură, a picat de la etajul 8 şi a picat acolo jos” a spus altcineva. Vecină: „Eram în casă, fetele erau acolo, cele două prietene şi au zis că erau la magazin, când s-a aruncat şi după au schimbat, şi au zis că erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi după s-a aruncat.”Căzătura a fost amortizată de acoperişul unui magazin, aflat la parterul blocului. În urma impactului fata a supravieţuit, însă a fost transportată la spital în stare gravă.”
„Nu ştiu dacă nu e fata care a mai avut ceva tentative de suicid…” a spus un alt vecin.Poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.