December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O mamă, care a ademenit un adolescent la ea acasă şi a întreţinut relaţii sexuale cu el, condamnată la aproape trei ani de închisoare, în Anglia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDe Monica Palade.Publicat: 23.11.2021, 19:19.
Actualizat: 23.11.2021, 19:19

Aproape trei ani de închisoare a primit o femeie de 32 de ani, după ce ar fi ademenit la ea acasă un adolescent de 15 ani şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu el.

Galerie (2)

O mamă, care a ademenit un adolescent la ea acasă şi a întreţinut relaţii sexuale cu el, condamnată la aproape trei ani de închisoare, în Anglia Shutterstock

Sedu Epuna avea 29 de ani când l-a cunoscut pe tânăr pe reţelele de socializare, înainte de a-l convinge să vină la ea acasă. Femeia din Hull a recunoscut că s-a angajat în activități sexuale cu un copil, că a încercat să se angajeze în activități sexuale cu un copil şi că s-a angajat în comunicarea sexuală cu un copil.
Într-o declaraţie a victimei citită la Hull Crown Court, adolescentul spune că Epuna a „profitat” de el, în timp ce bunica lui era pe moarte în spital. Procurorul Stephen Robinson a declarat că Epuna s-a întâlnit cu victima pe rețelele de socializare și i-a spus că are 29 de ani, în timp ce el i-a spus că are 17.

Femeia nu a ţinut cont de vârsta copilului

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Procurorul Robinson a spus că Epuna a îmbrățișat și a sărutat victima, au urcat la etaj și au făcut sex. În instanţă s-a spus că la a doua întâlnire, adolescentul a recunoscut că avea doar 15 ani, dar asta nu a împiedicat-o să întrețină din nou relații sexuale cu el.
Conversațiile dintre cei doi au arătat că victima îi spune lui Epuna că o iubește. Ea ar fi răspuns că dacă oamenii ar afla că era cu el ar putea ajunge la închisoare.
În conversațiile text, cei doi au discutat despre pozițiile sexuale și ea i-a trimis imagini pornografice. Într-o declarație citită în instanță, victima a spus: „Mă simt stânjenit de ceea ce s-a întâmplat. Era mult mai în vârstă decât mine și simt că m-a păcălit. Aveam doar 15 ani și nu aveam experiență, eram și curios și naiv ca mulți băieți de vârsta mea. Bunica mea nu era bine și ea ştia asta. Simt că a profitat de mine. Pur şi simplu m-am lăsat dus”.

Mediatorul David Godfrey a spus că Epuna se simte foarte rușinată din cauza a ceea ce s-a întâmplat și era singură când au avut loc evenimentele. Judecătorul David Tremberg a spus că l-a folosit pentru „propria ei gratificare sexuală” și a condamnat-o la 32 de luni de închisoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.