November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O australiancă, medic veterinar, le-a injectat prietenilor tranchilizante de cai la o petrecere

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

Un medic veterinar s-ar putea să nu mai aibă voie să îngrijească animale, după ce și-a injectat împreună cu mai mulţi prieteni tranchilizant pentru cai, în timpul unui petreceri.

O australiancă, medic veterinar, le-a injectat prietenilor tranchilizante de cai la o petrecere Instagram

Catherine McGuigan a fost amendată cu 1000 de dolari și scoasă din Registrul chirurgilor veterinari din Australia de Vest, după ce a fost găsită vinovată pentru comportamentul neprofesionist. Aceasta a administrat medicamente oamenilor, substanţe pe care avea voie să le dea doar animalelor de care avea grijă.
Medicul a stabilit nu doar o relație profesională, ci și personală cu un cuplu anonim, care avea să o vadă pe femeie cum îşi pune întreaga carieră în joc. Potrivit informaţiilor, grupul ”a socializat în mod regulat și, din când în când, făceau călătorii împreună în timpul cărora consumau droguri ilicite, inclusiv ecstasy și cocaină în scopuri recreative”.

Femeia a folosit de mai multe ori medicamente destinate cailor

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Tribunalul a audiat-o pe doamna Mcguigan. Aceasta este acuzată că a luat o sticlă de 100 ml de ketamină din mașina ei, după care a mers la o petrecere. Apoi, şi-a întrebat o prietenă cât cântărește pentru a determina doza corectă înainte de a-i injecta respectiva substanţă, apoi unui prieten și în final ei însăși.În dimineața următoare, veterinarul a pus cuplul să jure că o să păstreze secretul şi i-a ameninţat pe cei doi sub pretextul că şi-ar putea pierde locul de muncă dacă cineva ar afla despre consumul de droguri.Doar o lună mai târziu, doamna McGuigan i-a injectat aceleiași femei 20 ml de diazepam – un medicament folosit în mod obișnuit ca relaxant muscular. În zilele de după Crăciun, medicul și-a administrat o doză de medicament folosit în mod normal pentru tratarea cailor cu probleme respiratorii.
În concluziile publicate săptămâna trecută, tribunalul a constatat că acțiunile doamnei McGuigan ”ar fi considerate în mod rezonabil ca fiind rușinoase de către medicii veterinari care au o bună reputație și competență”.S-a remarcat că femeia a recunoscut că a fost de vină și și-a acceptat responsabilitatea pentru acțiunile ei, notează Daily Mail.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.