December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Hala veche a Pieţei Obor a fost închisă temporar de ANPC

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roHala Obor a fost închisă temporar de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Hala veche a Pieţei Obor a fost închisă temporar de ANPC Hepta

UPDATE: Potrivit ANPC, au fost controlați 26 operatorii economici cărora le-au fost aplicate 30 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 365.000 lei și 2 avertismente.
De asemenea, au fost dispuse măsuri complementare, respectiv:

oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a cantității totale de circa 11,5 tone produse alimentare nesigure, în general carne, produse din carne și produse lactate oprirea temporară a prestării serviciilor pentru 25 operatori economici propunerea închiderii unității pe o durată de cel mult 6 luni pentru societatea care administrează Halele Centrale Obor

Citește și:

ANPC a închis temporar Piaţa Berceni şi Mega Image-ul din Piaţa Reşiţa. Rugină şi gândaci, printre nereguli – VIDEO
Controale ANPC la Dragonul Roșu. Amenzi de aproape 200.000 de lei, după ce s-au găsit produse posibil periculoase sau contrafăcute

Comisarii CRPCR București-Ilfov au constatat următoarele deficințe:
nerespectarea temperaturii de depozitare și expunere spre vânzare recomandată de producător expunerea spre vânzare în afara spațiilor frigorifice (comercializare la temperatura mediului ambiant) pentru carne, produse din carne și produse lactate utilizarea unor vitrine frigorifice igienizate necorespunzător (zone cu rugină, resturi alimentare, acumulări de gheață murdară, insule de mucegai etc.) comercializarea unor produse alimentare nesigure și a unor produse alimentare cu data limită de consum depășită existența căilor de acces cu gresie spartă, a diferenței de nivel, a treptelor deteriorate nemarcate, care constituie un pericol pentru cumpărători
Potrivit unui anunţ postat la intrarea în piaţă, hala Obor a fost închisă temporar de ANPC, relatează Agerpres. Conform informaţiilor Observator este vorba despre hala veche din Piaţa Obor.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“În această unitate, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au dispus măsura de oprire temporară prestări servicii”, scrie pe afişul de la intrarea în piaţă.
ANPC a demarat recent o serie de controale în toată ţara pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale din domeniu.
ANPC a închis temporar Piaţa Berceni şi Mega Image-ul din Piaţa Reşiţa

Luni, comisarii de la Protecţia Consumatorului au decis să suspende activitatea pentru PIaţa Berceni şi a operatorilor economici care activau în interior, precum şi pentru magazina Mega Image din Piaţa Reşiţa.
ANPC a efectuat controale la 26 de operatori economici şi în urma acestora a dat amenzi ce depăşesc 135.000 de lei. De asemenea au dispus suspendarea activităţii pe o durată de cel mult 6 luni pentru Piaţa Berceni, implicit a tuturor operatorilor economici care activau în interior, şi pentru magazinul Mega Image din Piaţa Reşiţa.
ANPC a efectuat în ultima perioadă acţiuni de control de amploare şi au aplicat sute de amenzi operatorilor economici care au încălcat legislaţia din domeniu, în privinţa campaniilor înşelătoare de Black Friday.

ANPC a declarat război reducerilor false de Black Friday şi anunţă toleranţă zero faţă de companiile care încalcă legea. ANPC spune că nu vrea ca Black Friday să se transforme în Ziua Păcălelilor.
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a anunţat că la iniţiativa preşedintelui Claudiu Dolot a fost înfiinţat Comandamentul Special Black Friday, la două zile după ce Altex a fost amendată pentru reduceri false. Comandamentul Special Black Friday a avut drept scop supravegherea permanentă, 24 din 24 de ore a ofertelor cu promoții, din perioada Black Friday 2021, indiferent de domeniu de activitate. Acesta a acordat amenzi pentru eMAG, Dragonul Roşu şi alte zeci de magazine.
La finalul săptămânii trecute preşedintele ANPC, Claudiu Daniel Dolot, a fost eliberat din funcţie, joi, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu. Totodată, vicepreşedintele ANPC Mihai Culeafa a fost numit preşedinte interimar.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.