December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Geri Horner este în doliu. Fratele fostei componente a trupei “Spice Girls” a murit subit

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roMax Halliwell a murit la terapie intensivă, la vârsta de 54 de ani, la scurt timp după ce s-a prăbușit brusc în locuința sa, informează The Sun.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Miercuri, 17 noiembrie, la ora 09:40, Poliția a fost alertată cu privire la starea în care se găsea fratele vedetei. Imediat, la fața locului au ajuns câțiva ofițeri, dar și un echipaj de la ambulanță.Max Halliwell a fost transportat de urgență la Spitalul General Watford.
„Din păcate, a murit ulterior. Decesul lui nu este tratat ca fiind suspect și va fi înaintat medicului legist”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției engleze.La rândul său, un purtător de cuvânt al lui Geri Horner, fostă Halliwell, a declarat pentru The Sun: „După cum vă puteți imagina, este o perioadă dificilă și vă rugăm să respectați viața privată a familiei”. Prietenii i-au descris pe Max și pe Geri ca fiind „incredibil de apropiați”.O sursă apropiată cântăreței a explicat: „Aceasta este cea mai îngrozitoare, devastatoare și sfâșietoare veste. Geri este complet zdrobită.
De când a auzit că Max a fost dus la spital, a fost o perioadă teribil de traumatizantă pentru ea. L-a iubit foarte mult”.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.