November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Gabriela Firea s-a încurcat în ministere. A mulțumit pentru avizul favorabil în calitate de ministru al Muncii

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGabriela Firea, ministrul propus la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, a făcut o gafă, miercuri seara, când a vrut să mulțumească pentru avizul favorabil primit în Parlament. 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Firea a transmis că mulțumește pentru avizul primit în calitate de ministru al Muncii, deși ea va conduce ministerul Familiei. “Mulțumesc pentru avizul favorabil primit în această seară, în Parlament, în calitate de ministru desemnat al Muncii, tineretului și egalității de șanse. Voi lupta cu energie și entuziasm pentru proiectele asumate: creșterea alocațiilor, sprijinirea financiară a tinerilor și a familiilor, drepturi egale între bărbați și femei????❤️ #Familie #Credinta #Speranta #CrestereNatalitate #ConditiiDeTrai #Civilizatie #Sustinere #ProiecteConcrete”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.
După cinci minute, fostul primar al Capitalei a corectat, notând “în calitate de ministru desemnat al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse”.Amintim că ministrul propus al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a primit, miercuri, aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament. Ea a primit 38 de voturi “pentru”, 18 “împotrivă” şi 4 abţineri. Facebook.com
Facebook.comCitește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.