December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

După un scandal legat de pământ, o femeie şi-a reclamat nepoata că a născut un bebeluş mort pe care l-a îngropat în grădină

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn secret teribil a ieşit la iveală în Gorj, după un scandal legat de pământ. O femeie şi-a reclamat la poliţie nepoata şi a spus despre ea că a născut în urmă cu câţiva ani un bebeluş mort, pe care l-a îngropat în grădină.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Anchetatorii s-au dus la locul indicat şi după săpături, au descoperit într-adevăr rămăşiţele unui copilaş. Fata vizată acum de anchetă susţine că era prea tânără când s-a întâmplat totul şi nu a realizat ce face.Totul s-a întâmplat în urmă cu trei ani, când mama bebeluşului dădea examenul de bacalaureat. Acum, la 21 de ani, tânăra povesteşte că i-a fost foarte rău într-o zi la şcoală şi a născut acasă un făt mort de şase luni. S-a speriat şi le-a cerut mamei şi unei mătuşi, cea care a denunţat-o acum la poliţie.
Femeie: ”Mi-a spus să nu merg la spital că aşa va afla concubinul meu de ceea ce s a întâmplat şi mă va crede mamă denaturată şi mă va da afară din casă şi va lua primul copil. În toată această perioadă nu m-am simţit vinovată cu nimic, decât aveam o piatră pe inimă că am născut un copil mort. Acesta era singurul meu păcat”.Deşi în sat oamenii au început să vorbească, nimeni nu a anunţat autorităţile. Poliţia a fost anunţată doar când rudele au început să se certe din cauza unui teren.Localnică: ”Satul vorbeşte, şi a vorbit o femeie care a fost la cules de vie unde am fost şi eu. Aia a spus şi a spus mai departe să se ducă cineva la Poliţie, dar nu a avut curaj femeile – treaba e ştiută de mai mult timp – de mult, spusei”.Femeie: ”În ultimul timp a început să îi spună să îi dăm o bucată de pământ pe care tata a câştigat-o prin judecată cu ea. Mama i-a spus că nu îl dă şi acesta a fost factorul declanşator pentru care ea a fost şi a spus numai minciuni”.
Ancheta deschisă în acest caz se anunţă de durată pentru că procurorilor le va fi greu să demonstreze dacă fătul s-a născut viu sau mort.Cristina Ciobanu – purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj: ”S-a dispus efectuarea în cauză a unei expertize medico legale cu mai multe obiective, urmând ca în funcţie de rezultatele acesteia să se procedeze la luarea măsurilor legale şi la continuarea anchetei”.Cercetările vizează comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Deocamdată tânăra mamă nu a fost audiată. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.