November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Comitatul Santa Cruz din California introduce masca obligatorie în locuințele private: “Dacă vă adunați cu alte persoane care nu locuiesc în aceeași casă, comitatul spune că trebuie să vă puneți masca, indiferent de statutul de vaccinare”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pe măsură ce numărul total de cazuri de COVID-19 crește în tot statul California, care este vaccinat în procent mare, un comitat a decis să emită un ordin privind obligativitatea purtării măștii în locuințele private, exact la timp pentru Ziua Recunoștinței, relatează Big League Politics. 

S-a anunțat luni, pentru comitatul Santa Cruz, că va fi instituit un mandat de utilizare a măștilor de interior pentru Ziua Recunoștinței. 

ABC 7 News a precizat: “Dacă vă adunați cu alte persoane care nu locuiesc în aceeași casă, comitatul spune că trebuie să vă puneți masca, indiferent de statutul de vaccinare”.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Se raportează, de asemenea, o creștere a numărului de cazuri de COVID-19 la copii, 142.000 de copii fiind testați pozitiv în ultima săptămână. Acesta este un salt de 16% față de săptămâna precedentă și un salt de 41% care a avut loc în ultimele trei săptămâni. 

Ceea ce nu vor să menționeze oficialii din domeniul sănătății publice și propagandiștii din mass-media este faptul că copiii prezintă rareori simptome pentru COVID-19 și nu reprezintă o amenințare de răspândire a virusului în rândul publicului larg, mai scrie sursa citată.
 

An indoor mask mandate is now in effect in Santa Cruz County and it covers private settings like a home. https://t.co/WVNohft7wC pic.twitter.com/PhAo1Fpr9y— ABC7 News (@abc7newsbayarea) November 23, 2021

 
 
Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.