December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cinci migranţi s-au înecat în Canalul Mânecii în încercarea disperată de a ajunge în Marea Britanie

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCinci imigranți s-au înecat în timp ce încercau să traverseze Canalul într-o barcă gonflabilă pentru a ajunge în Marea Britanie, au transmis poliţiştii într-un raport. Un oficial al pazei de coastă a declarat că o operațiune de salvare este în acest moment în desfășurare.

Migranţii voiau să ajungă în Marea Britanie Shutterstock

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cel puțin cinci persoane s-au înecat pe Canalul Angliei într-o încercare disperată de a ajunge în Marea Britanie – iar oficialii avertizează că bilanțul ar putea fi mai mare. Rapoartele spun că migranții care se îndreptau spre Marea Britanie au murit după ce nava lor s-a scufundat în zona Calais, scrie The Mirror.Un purtător de cuvânt al guvernului francez a declarat că tragedia s-a petrecut miercuri la scurt timp după ora 14:00, iar ulterior o operațiune de salvare a fost pusă în desfășurare. Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne la Paris a declarat: „Cel puțin cinci persoane au murit. Bilanțul ar putea fi mai mare”
Un pescar, Nicolas Margolle, a declarat pentru Reuters că a văzut două nave mici miercuri, una cu oameni la bord și alta goală. El a spus că un alt pescar a sunat salvare după ce a văzut o barca goală și 15 oameni plutind nemișcați în apropiere, fie inconștienți, fie morți. Incidentul are loc la scurt timp după ce aproximativ 40 de imigranți au fost fotografiați lansând bărci în Canalul Mânecii în această dimineață într-o nouă încercare de a ajunge în Marea Britanie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.