November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cîmpeanu: Şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie, dacă rata e sub 3%

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roŞcolile şi grădiniţele pot trece la cursuri faţă în faţă prin decizie proprie, din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidenţă sub 3 la mie în localitate, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Cîmpeanu: Şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie, dacă rata e sub 3% Hepta/Mediafax/Eduard_Vinatoru

“Şcolile şi grădiniţele pot trece în sistem faţă în faţă prin decizie proprie, încă din ziua imediat următoare scăderii ratei de incidenţă sub 3‰, prin hotărârea Consiliului de Administratie al unităţii de învăţământ, cu informarea ISJ/ISMB”, a afirmat Sorin Cîmpeanu, miercuri seară, într-o declaraţie de presă.
El a menţionat că, începând de miercuri, Ministerul Educaţiei publica zilnic pe site rata de incidenţă pentru fiecare localitate.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Copiii se pot întoarce la şcoală

“Conform Ordinului comun ME-MS nr. 5338/2021, cu modificările şi completările ulterioare, trecerea de la sistemul online la cel cu prezenţă fizică nu mai este condiţionată de raportarea la ziua de vineri a fiecărei săptămâni. Ziua de vineri a rămas ca zi de referinţă doar pentru rata de vaccinare a personalului din învăţământ, criteriu valabil pentru localităţile în care rata de infectare este mai mare de 3/1000. Totodată, fac din nou apel la respectarea tuturor regulilor de protectie sanitară în şcoli şi grădiniţe”, a transmis Cîmpeanu.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.