November 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bucureștiul are o nouă parcare cu peste 700 de locuri, sub bulevardul Decebal în Sectorul 3

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roBucureștiul, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Europa, are de astăzi o nouă parcare cu peste 700 de locuri, sub bulevardul Decebal în Sectorul 3.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Mai rămâne ca șoferii să le și folosească. Iar asta pentru că parcările amenajate în capitală nu sunt căutate. Mulți se grăbesc și lasă mașina tot pe prima bandă ori pe trotuar. Sau pur şi simplu nu vor să plătească.După un an de lucrări şi un altul de aşteptare a avizelor de la pompieri, în parcarea de sub bulevardul Decebal au intrat primele maşini. În total sunt disponibile 718 locuri, pe două etaje, dintre care unul le va reveni locatarilor din zonă.
Localnic: ”Eu locuiesc aici, vizavi”.Reporter: Până acum cum vă descurcaţi cu maşina, pe unde parcaţi?Localnic: ”Pe unde putem, am primit şi amenzi că am parcat-o regulamentar. A fost greu, foarte greu. Să sperăm că o să fie loc acum pentru toată lumea”.Până la sfârşitul anului, parcarea va fi gratuită pentru toată lumea, urmând ca din 2022 preţul să fie în jur de 5 lei pe oră. Cei care vor, pot să îşi facă şi abonament lunar sau anual.
Robert Noegoiță: ”Nimeni nu poate să lase maşina mai mult de trei zile în această parcare fără să aibă aprobarea noastră. I-o scoatem pe cheltuiala proprie, am făcut deja regulament care e afişat. Este o parcare absolut necesară pentru această zonă”.Mergem la o altă parcare subterană, deschisă acum mai mulţi ani de primărie, la Universitate.Când am intrat în parcare sistemul îmi arată 150 de locuri libere. La etaj este aproape gol, asta în condiţiile în care străzile şi chiar şi trotuarele din exteriorul parcări sunt pline de maşini.Autorităţile au promis şi parcări de tip park and ride unde şoferii îşi pot lăsa maşinile şi pot să plece spre oraş cu mijloacele de transport în comun.Au reuşit să construiască doar trei, iar una încă nu a fost dată în folosinţă.Deşi este gata de mai multă vreme, parcarea din Pantelimon este goală pentru că îi lipseşte un transformator. Între timp, trotuarul care duce spre parcare s-a umplut de maşini, vedem şi aceşti şoferi care se chinuie să parcheze aici, iar alţii au ales să îşi urce vehiculul chiar pe trepte. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.