December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bărbat spulberat de tren în apropierea unei gări din Dâmbovița. Încerca să prindă o altă cursă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn bărbat şi-a pierdut viaţa marți seară, după ce a fost spulberat de un tren, în apropierea unei gări din judeţul Dâmboviţa.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Mecanicul povesteşte că locomotiva rula cu o viteză de 140 de kilometri pe oră şi, deşi a încercat să frâneze, impactul a fost inevitabil. Cel mai probabil, crede acesta, pietonul s-ar fi grăbit să prindă un alt tren care staţiona, însă graba i-a fost fatală.Trenul venea cu viteză dinspre Braşov și urma să ajungă în Bucureşti. În apropierea gării din localitatea Dârza, mecanicul a văzut că se apropie cineva, a încercat să frâneze, dar în zadar. Impactul a fost atât de puternic încât victima nu a mai avut nici o şansă.
Sorin Lunca, mecanicul locomotivei: „Sigur a fost un accident. A trecut în fugă spre trenul care era oprit în haltă. Am dat semnal, am luat măsuri de frânare rapidă, nu s-a putut evita impactul. Viteza, 140, viteza trenului”.Călătorii nu au fost răniţi în urma accidentului însă s-au ales cu o sperietură zdravănă. Nicoleta Plecea, controlor tren: „În mers, am auzit un impact, un zgomot, după aproximativ un kilometru a frânat. Am aflat că a fost un accident mortal. Călătorii sunt speriaţi”.Călător: „Am crezut că a lovit crăci de pe marginea drumului şi pe o distanţă de peste un kilometru s-a frânat”.
„Ne-a spus controloarea că s-ar fi aruncat cineva în fața trenului sau că a lovit pe cineva” a mărturisit un alt călătorMarius Buga, corespondent PROTV: „La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele de prim-ajutor. Din nefericire, salvatorii au constatat decesul bărbatului. Acum, poliţiştii au stabilit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact din ce cauză s-a produs aceasta nenorocire.”Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.