December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Anchetă într-o comună din Argeș. Mai mulți săteni ar fi făcut rost de certificate Covid, fără să fie vaccinați

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roSe face anchetă în comuna Vlădești, din Argeș, unde există informații că mai mulți săteni ar fi obținut certificate Covid, fără să fie vaccinați.

Câțiva își doreau documentul ca să poată intra în sălile de jocuri de noroc, căci erau dependenți de păcănele. Polițiștii de la Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș fac cercetări în acest caz.Unul dintre cei vizați de anchetă este medicul de familie din comună. Criminaliștii au stat câteva ore în cabinetul lui, după care l-au invitat la audieri.
După plecarea doctorului, în clădire a mai rămas doar farmacista, care nu are informații despre procesul de vaccinare.Medicul avea contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru administrarea vaccinului anti-Covid. Reporter: ”V-ați vaccinat?”
Sătean: ”Da.”

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Reporter: ”Unde, aici, la cabinet?”
Sătean: ”Nu, că nu adusese vaccinurile aici.”Reporter: ”Dar ați auzit ce s-a întâmplat, de ce e suspectat medicul de familie, că sunt percheziții la el?”Sătean: ”Nu știu. E un doctor cuminte, nu cred că făcea dânsul treburi din astea.”Săteancă: ”Sunt bătrâni care s-au vaccinat, dar știu că pe la Mioveni, pe la Hârtiești, e un centru de vaccinare, din auzite.”Sătenii spun că cel puțin șase oameni din localitate ar fi fost duși la audieri, pentru a explica modul în care au obținut certificatul Covid. Deocamdată, anchetatorii nu au dat informații legate de acest dosar.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.