December 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Adolescent dispărut în apele Someşului Mic: S-ar fi drogat cu doi prieteni şi, ameţit fiind, a alunecat în apă

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDe Alex Prunean.Publicat: 24.11.2021, 07:45.
Actualizat: 24.11.2021, 07:46

Un băiat de 14 ani din Gherla a dispărut, aseară, în apele Someşului Mic. Se furişase aici cu mai mulţi prieteni. S-ar fi drogat şi, ameţit, a alunecat în apă. Căutările au început imediat ce s-a dat alarma, însă adolescentul nu a putut fi găsit. Salvatorii vor relua misiunea în această dimineaţă, pe lumină.

Cei trei băieţi din Gherla se aflau pe digul Someşului Mic, în apropiere de casă. Se lăsase întunericul de mai multe ore, şi, nevăzuţi de nimeni, au început să inhaleze o substanţă cu efect psihotrop. Unul dintre ei s-a ameţit bine şi a devenit incoerent. Ar fi încercat să-i lovească pe ceilalţi adolescenţi, după care a alunecat şi a căzut în apă.În respectiva zonă, malulurile Someşului sunt extrem de abrupte astfel că este suficient doar un pas greşit pentru a ajunge în apa care în această perioadă a anului nu are mai mult de 4-5 grade Celsius.
Locul a fost împânzit de medici şi pompieri

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Adolescentul nu a mai putut reveni la mal. Prietenii săi spun că a fost luat de curenţi înainte să-l poată ajuta. În scurt timp, locul a fost împânzit de medici şi pompieri, care au dus cu ei şi o barcă gonflabilă, în încercarea de a-l găsi.Pompierii au căutat cu barca pe luciul apei timp de câteva ore. iar misiunea nu a fost deloc una uşoară, curenţii sunt foarte puternici, adâncimea destul de mare, iar pe întuneric e ca şi cum ar fi căutat acul în carul cu fân.Căutările au fost oprite după miezul nopţii. Vor fi reluate în această dimineaţă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.