December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VACCINAT și INFECTAT: O fată de 15 ani, inoculată cu prima doză, internată cu Covid la Spitalul de Copii Sibiu. E primul caz de acest fel printre minorii din județ

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Primul copil diagnosticat cu Covid, care fusese vaccinat anti-Covid și a necesitat internare la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, este o adolescentă de 15 ani, cu evoluție bună, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Ioana Mătăcuță. 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

„Este vorba despre o fetiță de 15 ani, internată din data de 18 noiembrie, cu simptomatologie digestivă și care are o evoluție bună, avându-se în vedere externarea în zilele următoare. Schema de vaccinare nu este completă, fetița fiind vaccinată doar cu prima doză”, a explicat medicul Ioana Mătăcuță. Probabil că internarea este un argument suficient despre „eficiența” vaccinului pentru ca tânăra victimă să nu-și mai facă și doza a doua – sperăm că există discernământ chiar și la 15 ani.

Cazul fetei a atras atenția presei deoarece este prima internare de minor vaccinat și infectat de la Spitalul de copii din Sibiu.

În total, în cele 8 spitale Covid din județul Sibiu se mai aflau, luni, 46 de vaccinați anti-Covid internați cu Covid, dintr-un total de 273 de bolnavi cu această afecțiune, potrivit Prefecturii Sibiu.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.