December 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un profesor universitar din Cluj- Napoca a fost ucis pe trotuar de o mașină din cauza unui biciclist. Vinovatul a fugit

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn profesor universitar din Cluj-Napoca a avut parte de un sfârșit pe cât de nedrept, pe atât de cumplit. Mergea pe trotuar, când o mașină a intrat în el pentru că șoferul a încercat să evite un biciclist imprudent.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Bărbatul de pe bicicleta a fugit de la locul accidentului, însă poliția i-a făcut publică fotografia și încearcă să îl găsească.Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.
O cameră de bord a surprins momentul în care pietonul – profesor universitar în Cluj-Napoca – este ucis pe trotuar.Șoferul autoutilitarei care îl izbește a ieșit de pe șosea în momentul în care a încercat să evite un biciclist care a făcut mai multe manevre riscante pe șosea. Biciclistul se afla pe mijlocul drumului, iar la un moment dat a schimbat brusc direcția de mers spre stânga, printre mașini.Aceasta este reconstituirea grafică a accidentului. Contrar regulilor, biciclistul părăsește banda rezervată pentru autobuze și vehiculele pe două roți și traversează printre mașini 4 benzi de circulație. Pe ultima apare brusc în fața șoferului care, ca să îl evite, a tras de volan și l-a ucis pe pieton.
Bărbatul mort se numea Radu Bălan. Preda la Facultatea de Autovehicule Rutiere de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și avea 64 de ani.Cornel Brișan, prodecan Universitatea Tehnică Cluj-Napoca: ”Un cadru didactic așa cum a fost colegul meu Radu Bălan nu se formează într-o singură zi. Sunt necesari ani, zeci de ani, să formezi un conducător de doctorat care are experiență, care a avut schimburi internaționale, în Anglia, Orientul Mijlociu. Este o pierdere pe care o resimțim acut, la acest moment”. Biciclistul vinovat a fost dat în urmărire
 Biciclistul care a provocat manevra care l-a ucis pe profesorul Radu Bălan a fugit de la locul accidentului. Poliția a făcut publice mai multe fotografii cu bărbatul surprinse după accident și cere ajutor ca să îl identifice.Șoferii se plâng că – la fel ca el – și alți bicicliști riscă prea mult și pun în pericol traficul.Șofer: ”Ei vin pe banda de bus, iar în momentul în care faci cu mașina aici dreapta, nu îi mai vezi, intră în unghiul mort și sar în față. Haotic, sincer… Nu respectă benzile de circulație, încurcă, încurcă”.Radu Mititean, președinte Federația Bicicliștilor din România: ”Să semnalizeze ca orice vehicul atunci când schimbă banda. Nu el trebuie să îți ofere prioritate, ci tu trebuie să te asiguri să vezi daca poți”.Ancheta în cazul accidentului în care profesorul universitar a fost ucis pe trotuar a fost preluată de procurori. Cercetările se fac pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.